1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαίνια Νέου Κτιρίου στη Λευκωσία

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαίνια Νέου Κτιρίου στη Λευκωσία

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαίνια Νέου Κτιρίου στη Λευκωσία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δελτίο Τύπου από την Υδρόγειο Ασφαλιστική σχετικά με τα εγκαίνια του νέου Κτιρίου στη Λευκωσία.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, τα εγκαίνια των νέων γραφειακών εγκαταστάσεων της Εταιρείας μας, στη Λευκωσία. Τα εγκαίνια τέλεσε η έντιμη  Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα. Στέφη Δράκου.

Το νέο κατάστημα μας στη Λευκωσία  σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Υδρόγειο Ασφαλιστική, η οποία έχει ως πρώτιστο μέλημα να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά όλους τους επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της επαρχίας και όχι μόνο,  καθώς και την εκλεκτή της πελατεία.

Η Εταιρεία γιορτάζει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης της στην Κυπριακή ασφαλιστική αγορά, με ιδιαίτερη προσήλωση στα επαγγελματικά πρότυπα και την επιχειρηματική αριστεία.

Μετά την τέλεση αγιασμού από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Γεώργιο Χριστοδούλου, χαιρετισμό απεύθυνε η έντιμη Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης η οποία, μεταξύ άλλων, ανάφερε πως  «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βλέπουμε Κυπριακές επιχειρήσεις να εξελίσσονται μέσα από τη σκληρή δουλειά, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια αφού αποτελούν ζωτικό κύτταρο της οικονομίας μας παρέχοντας θέσεις εργασίας σε συμπολίτες μας, στήριξη στα κρατικά ταμία και σημαντική συνεισφορά στις επενδύσεις. Η Υδρόγειος Ασφαλιστική είναι σαφώς ένα τέτοιο παράδειγμα αφού προσφέρει αξιόπιστες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα συντηρεί ένα υγιές και ευρωπαϊκό περιβάλλον εργασίας».

Χαιρετισμό απεύθυνε επίσης ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος συγχάρηκε την Υδρόγειο για τις νέες γραφειακές εγκαταστάσεις στον Δήμο του και ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στο έργο και την πορεία της Εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ελλάδος κ. Παύλος Κασκαρέλης στον χαιρετισμό του ανάφερε: «Η Υδρόγειος Κύπρου στέκεται στην κορυφή της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς και έχει συνδέσει το όνομά της με τις πιο ευγενείς αξίες του θεσμού της ασφάλισης. Η παρουσία μας στην Κυπριακή πρωτεύουσα είναι άλλο ένα σημαντικό ορόσημο και ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση και το κύρος της Εταιρείας μας.  Το νέο αυτό κατάστημα είναι κυρίως οι άνθρωποι που θα του δώσουν πρόσωπο, ψυχή και υπόσταση. Είμαι σίγουρος ότι, για άλλη μια φορά, το ανθρώπινο δυναμικό μας, με το ήθος και τον υψηλό επαγγελματισμό που το χαρακτηρίζουν, θα κάνει θαύματα!»

Στον χαιρετισμό του ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Εταιρείας, Δρ. Νάκης Αντώνιου ευχαρίστησε την έντιμη Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κα. Στέφη Δράκου για την παρουσία της στα εγκαίνια, τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς κ. Ανδρέα Κωνσταντίνου, την Αναπληρώτρια Έφορο Ασφαλίσεων κα. Τώνια Τσαγγάρη και τους υπόλοιπους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Απευθυνόμενος προς το προσωπικό και τους συνεργάτες της Εταιρείας ο Δρ. Αντωνίου, ανάφερε «Όλοι εσείς είστε οι συντελεστές του έργου, είστε εσείς, που συμβάλατε για να έχουμε σήμερα ένα τέτοιο κτίριο, με τεχνολογία τελευταίας γενιάς, όμορφο και μοντέρνο χώρο εργασίας όπου όλο το προσωπικό και συνεργάτες, μηδενός εξαιρουμένου, μπορούν να νοιώσουν πραγματικά άνετα στο εργασιακό τους περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων ακολούθησε cocktail party στον 3ον όροφο του κτιρίου με θέα την πρωτεύουσα.

Δείτε ξανά: Υδρόγειος Ασφαλιστική: Εγκαινίασε το νέο της κτήριο στη Λευκωσία (βίντεο + Φωτογραφίες)

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.