1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου μέχρι το τέλος του χρόνου

Το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου μέχρι το τέλος του χρόνου

Το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου μέχρι το τέλος του χρόνου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου με ανακοίνωση του γνωστοποίησε το νέο Εκπαιδευτικό του Πρόγραµµα το οποίο αναφέρεται στους µήνες Σεπτέµβριο, Οκτώβριο, Νοέµβριο και ∆εκέµβριο 2022.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα θα πραγµατοποιείται τόσο σε περιβάλλον φυσικής παρουσίας όσο και διαδικτυακά (webinar). Το Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα περιλαµβάνει Ασφαλιστική Τεχνική Εκπαίδευση µέσω εξειδικευµένων Σεµιναρίων και Εκπαιδευτικών ∆ραστηριοτήτων.

Περιλαµβάνει επίσης εξετάσεις για πιστοποίηση επικαιροποιηµένων γνώσεων οι οποίες οδηγούν στην απόκτηση των σχετικών ∆ιπλωµάτων. Πρώτιστο µέληµα του Ινστιτούτου αποτελεί η εξασφάλιση των καλύτερων δυνατοτήτων παρακολούθησης των Εκπαιδευτικών του ∆ραστηριοτήτων, σε συνθήκες προστασίας της υγείας των Μελών µας, σύμφωνα µε τις εκάστοτε υποδείξεις των αρµόδιων κρατικών υπηρεσιών, που αναφέρονται στην αντιµετώπιση του κορωνοϊού SARS-COV-2 σε δραστηριότητες κατάρτισης.

Ο Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, κ. Χαράλαμπος Χαμπουρής, ευχαριστεί τα μέλη του Ινστιτούτου για την εμπιστοσύνη µε την οποία περιβάλλουν τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει το ετήσιο Ασφαλιστικό Συνέδριο που διοργανώνει για 18η φορά το ινστιτούτο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου, στο Hilton Cyprus, στην Λευκωσία.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πιο κάτω.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.