1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Το Insurance Insiders Club μας μυεί στον κόσμο του Marketing!

Το Insurance Insiders Club μας μυεί στον κόσμο του Marketing!

Το Insurance Insiders Club μας μυεί στον κόσμο του Marketing!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία νέα σειρά ζωντανών εκπομπών εγκαινιάζει αυτή τη βδομάδα η Νο1 πλατφόρμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, το Insurance Insiders Club!

Η νέα σειρά ζωντανών εκπομπών με τίτλο «Meet the Experts» θα φιλοξενεί συνεργάτες της πλατφόρμας αλλά και άλλους ειδικούς σε διαφόρους τομείς με στόχο την ενημέρωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου σε θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Αρχή θα γίνει αύριο Τρίτη 04 Ιουλίου 2023, στις 19:00 το απόγευμα, όπου ο ιδρυτής του Insurance Insiders Club, Παναγιώτης Σοφοκλέους, θα φιλοξενήσει την Δήμητρα Λεμούσια, Marketing Consultant και εκ των πρώτων συνεργατών της πλατφόρμας!

Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά από τις σελίδες του Insurance Insiders Club σε Facebook & Linkedin.

Στο επίκεντρο της συζήτησης σε αυτή την πρώτη εκπομπή θα είναι ο κόσμος του Marketing με μία έμφαση στα Social Media που είναι τόσο σημαντικά σε κάθε επαγγελματία!

Κάνε Follow το Insurance Insiders Club σε Facebook, Instagram & Linkedin και μείνε συντονισμένος για ακόμη περισσότερα!

Δες όλα τα ωφελήματα του Insurance Insiders Club εδώ και γίνε σήμερα μέλος Δωρεάν αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.