1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Το γράμμα ενός ασφαλιστηρίου Ζωής προς τον άνθρωπο που ασφαλίζει!

Το γράμμα ενός ασφαλιστηρίου Ζωής προς τον άνθρωπο που ασφαλίζει!

Το γράμμα ενός ασφαλιστηρίου Ζωής προς τον άνθρωπο που ασφαλίζει!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Έχουμε συνάψει μία ασφάλιση Ζωής , δηλαδή ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο Ζωής με ένα προσυμφωνημένο κεφάλαιο θανάτου, που ορίζει ότι αν φύγουμε από την ζωή αυτό το χρηματικό ποσό θα δοθεί στους κληρονόμους μας (ορισμένους από εμάς ή νόμιμους) με σκοπό να μπορέσουν να επιβιώσουν οικονομικά και να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν όλα τα τα όνειρα που έχουμε για εκείνους.

Αν το ασφαλιστήριο Ζωής μας μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας, τι θα ήταν αυτό που θα ήθελε να μας πει;  Ας δούμε…

Αξιότιμε ασφαλισμένε καλησπέρα σας,

Είμαι το ασφαλιστήριο ζωής σας.

Εσείς και εγώ έχουμε κοινούς σκοπούς σ’ αυτόν τον κόσμο. Είναι δική σας δουλειά, δική σας υποχρέωση να προμηθεύετε τροφή, ρουχισμό, στέγη, μόρφωση, ιατρική περίθαλψη και πολλά άλλα αγαθά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στα πολύτιμά σας. Και όσο κάνετε τη δουλειά σας αυτή, εγώ θα βρίσκομαι σε κάποιο συρτάρι ή στο χρηματοκιβώτιό σας.

Σας πιστεύω και σας εμπιστεύομαι. Μέσα από τα εισοδήματά σας βεβαίως, θα βγαίνει και το κόστος της συντήρησής μου. Μερικές φορές, πιθανόν να σας φανώ άχρηστο και να μετανιώσατε που με δημιουργήσατε. Αλλά μην ξεχνάτε ποτέ ότι ίσως κάποια μέρα (κανείς μας δεν το γνωρίζει αυτό…) εσείς κι εγώ να χρειαστεί να αλλάξουμε ρόλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Αν εσείς παύσετε να δίνετε εισόδημα στην οικογένειά σας, θα ζωντανέψω εγώ και θα αναλάβω τη δική σας δουλειά, τις δικές σας υποχρεώσεις. Εγώ θα προμηθεύσω την τροφή, τα ρούχα, τη στέγη, τη μόρφωση, την ιατρική περίθαλψη και τα άλλα πράγματα που θα συνεχίσει η οικογένειά σας να χρειάζεται, όπως ακριβώς κάνετε εσείς τώρα. Όταν η δική σας δουλειά, ο δικός σας αγώνας συμπληρωθεί, θ’ αρχίσει ο δικός μου. Μέσω εμού, τα δικά σας τα χέρια θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Και οποτεδήποτε αισθανθείτε ότι το τίμημα που πληρώνετε για τη συντήρησή μου είναι λίγο βαρύ, να θυμάστε ότι εγώ θα ανταμείψω πολλαπλάσια την οικογένειά σας απ’ ό,τι έχετε χρεωθεί συνολικά εσείς για μένα.

Αν εσείς κάνετε το καθήκον σας, θα κάνω και εγώ το δικό μου.

Με ειλικρίνεια δικό σας,

Το Συμβόλαιό Σας.

Περισσότερα στο wedo.insure

Πηγή: wedo.insure

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.