1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η επιλογή επαγγέλματος καθιστά μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να λάβει κάθε άνθρωπος σε ολόκληρη τη ζωή. Τα κίνητρα πίσω από την επιλογή του ποικίλλουν, ωστόσο κύριοι παράγοντες για την πλειοψηφία καθιστούν οι απολαβές που αποφέρει η εκάστοτε εργασία, καθώς επίσης και η αίσθηση της προσφοράς και της παραγωγικότητας.

Ένα από τα επαγγέλματα τα οποία προσφέρουν την αίσθηση της ικανοποίησης συμβάλλοντας παράλληλα στην προσωπική εξέλιξη και ανάδειξη του επαγγελματία είναι και αυτό του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, εξασφαλίζοντας στον εργαζόμενο αξιοπρεπείς οικονομικές απολαβές, καθώς και την ικανοποίηση της κοινωνικής προσφοράς.

Η στήριξη που προσφέρει ο ασφαλιστής μέσω των ασφαλίσεων στους κλάδους Ζωής, Επενδύσεων, Υγείας και Γενικών ασφαλίσεων εγγυώνται τη διατήρηση του βιοτικού επιπέδου των ασφαλιζομένων, προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον, δύο έννοιες ιδιαίτερα εύθραυστες στην εποχή μας.

Γιατί κανείς να επιλέξει το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή;

Καταρχάς πρόκειται για ένα επάγγελμα με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης για τον επαγγελματία, προσφέροντάς του την ευκαιρία για συνεχή εξέλιξη, αναπτύσσοντας τις επαγγελματικές και προσωπικές του δεξιότητες. Επιπλέον, καθιστά ένα επάγγελμα με κύρος, επιτελώντας ένα σημαντικό κοινωνικό ρόλο, εξασφαλίζοντας παράλληλα μία ποιοτική ζωή στους εργαζομένους. Ασφαλώς, σημαντικό δέλεαρ για την επιλογή του αποτελούν και οι υψηλές οικονομικές απολαβές, προσφέροντας στον εργαζόμενο τη δυνατότητα να καθορίζει ο ίδιος το εισόδημά του, διαμορφώνοντας τις συνθήκες για την οικονομική του εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο te-trust.gr

Πηγη: insuranceforum.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.