1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου γιόρτασε 50 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση...

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου γιόρτασε 50 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση (φωτογραφίες)

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου γιόρτασε 50 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση (φωτογραφίες)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, στο Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 Χρόνων προσφοράς του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου στην Επαγγελματική Εκπαίδευση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 420 Μέλη και φίλοι του ΑΙΚ.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου κ. Χαράλαμπος Χαμπουρής και ακολούθως βραβεύτηκαν όλα τα Επαγγελματικά Σώματα της βιομηχανίας και οι Ασφαλιστικές Εταιρείες για τη διαχρονική στήριξη τους στο ΑΙΚ ως επίσης τα Μέλη και οι Πρόεδροι που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στα Διοικητικά Συμβούλια του Ινστιτούτου για να γιορτάζουμε όλοι μαζί τα 50χρόνια προσφοράς στην επαγγελματική εκπαίδευση.

Οι Καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Μαρία Θεοδότου με την ορχήστρα τους έντυσαν μουσικά την βραδιά με αφιερώματα σε 4 υπέροχους μουσικοσυνθέτες, τον Γιώργο Κουγιουμτζή, τον Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Μάριο Τόκα.

Τιμήθηκαν επίσης ο Σύνδεσμος «Χάρισμα» και δυο αυτοδίδακτοι καλλιτέχνες που διακρίθηκαν στην τέχνη και στον πολιτισμό και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την προσφορά του στην παγκόσμια ημέρας Μουσικής.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εορταστική βραδιά.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.