1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο διοργανώνει 3 νέα σεμινάρια για τον μήνα Δεκέμβριο

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο διοργανώνει 3 νέα σεμινάρια για τον μήνα Δεκέμβριο

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο διοργανώνει 3 νέα σεμινάρια για τον μήνα Δεκέμβριο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τρία νέα σεμινάρια ανακοίνωσε το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου για τον Μήνα Δεκέμβριο με τα οποία θα ολοκληρωθεί το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα για το 2022.

Και τα 3 σεμινάρια θα διεξαχθούν τόσο με φυσική παρουσία στο Ασφαλιστικό Εκπαιδευτικό Κέντρο στη Λευκωσία όσο και υπό τη μορφή Webinar μέσω της πλατφόρμας iicwebinar.net

Σχεδιασµός αφυπηρέτησης µε τη χρήση εξειδικευµένων εργαλείων

Το πρώτο από τα συγκεκριμένα 3 σεμινάρια θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και θα έχει σαν θέμα τον Σχεδιασμό αφυπηρέτησης με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων. Το σεμινάριο θα καλύψει θέματα όπως ο Προγραμματισμός Αφυπηρέτησης, ο σχεδιασμός ασφαλούς αφυπηρέτησης, το προσδόκιμο ζωής ενώ θα περιλαμβάνει πρακτικά παραδείγματα σχεδιασμού συνταξιοδότησης με τη χρήση εξειδικευμένου εργαλείου.

Εκπαιδευτής θα είναι ο κ. Αντώνης Καρπασίτης, Ανεξάρτητος Σύμβουλος Ασφαλίσεων και Διαχείρησης Κινδύνων και Λέκτορας του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο αυτό μπορείτε να δείτε εδώ.

Λεκτικά Εµπορικών Ασφαλιστικών Συµβάσεων

Το δεύτερο σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και θέμα του θα είναι τα «Λεκτικά Εμπορικών Ασφαλιστικών Συμβάσεων». Το σεμινάριο θα καλύψει μεταξύ άλλων θέματα που θα αφορούν τους ορισμούς και τη συνέπεια στη γλώσσα, τα χαρακτηριστικά μιας ασφαλιστικής ρήτρας και τον χειρισμό και διακανονισμό απαιτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο: Υπασφάλιση και πώς να συµβουλέψετε τους πελάτες σας να την αποφύγουν

Εκπαιδευτής θα είναι ο κ. Μιλτιάδης Μιλτιάδου, ανεξάρτητος σύμβουλος ασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων και Λέκτορας του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.  

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο αυτό μπορείτε να δείτε εδώ.

∆ιαχείριση του Ανθρώπινου ∆υναµικού στον Ασφαλιστικό κλάδο

Το τελευταίο από τα 3 αυτά σεμινάρια θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και θέμα του θα είναι η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στον Ασφαλιστικό Κλάδο. Το σεμινάριο που απευθύνετε σε Διευθυντικά στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, προιστάμενους τμημάτων ή υπηρεσιών, προιστάμενους ομάδων ασφαλιστικών συμβούλων και στελέχη τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού έχει σκοπό την ανάλυση του εργασιακού περιβάλλοντος όπως έχει διαµορφωθεί σε συνέχεια της πανδηµίας, καθώς επίσης η αναζήτηση και εξεύρεση λύσεων στις προκλήσεις που αντιµετωπίζουν οι προϊστάµενοι και τα διευθυντικά στελέχη σήµερα, σε σχέση µε τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναµικού τους.

Εκπαιδευτής θα είναι ο κ. Μάριος Μελανίδης, ανεξάρτητος σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο αυτό μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.