1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Προς Ασφαλιστικούς Συμβούλους: Τι θα βρει ο πελάτης σου αν σε...

Προς Ασφαλιστικούς Συμβούλους: Τι θα βρει ο πελάτης σου αν σε ψάξει στη Google;

Προς Ασφαλιστικούς Συμβούλους: Τι θα βρει ο πελάτης σου αν σε ψάξει στη Google;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Από από τα πρώτα του βήματα, το διαδίκτυο άλλαξε ριζικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ενημερωνόμαστε και αλληλεπιδρούμε. Έχει καταφέρει με τα χρόνια να γίνει κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό μέσο πρόσβασης στις πληροφορίες. Στις μέρες μας, αποτελεί μια ψηφιακή συνέχεια της ζωής μας, διαμορφώνοντας τις συνήθειες, τον πολιτισμό και τις αξίες μας.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου ένα σενάριο.

Θέλω να σκεφτείς ότι μόλις έφυγες από ένα ραντεβού με έναν νέο υποψήφιο πελάτη! Το ραντεβού χάριν στις δεξιότητες που απόκτησες όλα αυτά τα χρόνια, έχει πάει πολύ καλά. Ο πελάτης σου έχει ζητήσει λίγες ημέρες για να σκεφτεί αυτά που του είπες και να πάρει την απόφαση του!

Φεύγοντας από το χώρο της συνάντησης σας, ο υποψήφιος πελάτης μπαίνει σε μία μηχανή αναζήτησης, ας πούμε τη Google, και πληκτρολογεί το όνομα σου και δίπλα βάζει «Ασφαλιστικός Σύμβουλος».

Τώρα θέλω να σκεφτείς τι θα βρει για εσένα μέσα από αυτή του την αναζήτηση. Ή ακόμη καλύτερα κάνε τη δοκιμή μόνος σου.

Σκέψου πόσο θα κέρδιζες «πόντους» και τι κύρος θα σου έδινε αν «έπεφτε» πάνω σε μία συνέντευξη σου σε ένα μέσο ενημέρωσης όπου θα μιλούσες για το επάγγελμα σου, την πορεία σου σε αυτό και τις αξίες σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Εγώ νομίζω μπορώ να «δω» το χαμόγελο του πελάτη σου όσο θα διαβάζει τη συνέντευξη ή το άρθρο σου. Εσύ;

Πως μπορείς να κάνεις αυτό το σενάριο να βγει αληθινό;

Η απάντηση είναι απλή! Απλά δίνεις τη συνέντευξη! Πόσο θα κόστιζε όμως μία τέτοια συνέντευξη σε ένα από τα παραδοσιακά μέσα; Πολλές εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες ευρώ είναι η απάντηση! Ποια είναι η λύση;

Ευτυχώς για όλους τους επαγγελματίες, εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί ένα μέσο ενημέρωσης που γεννήθηκε μέσα από τον Ασφαλιστικό Κλάδο! Ένα μέσο ενημέρωσης που αφουγκράζεται καθημερινά τον αγώνα όλων των επαγγελματιών. Ένα μέσο που δημιουργήθηκε για να διαδώσει την αξία της ασφάλισης!

Ευτυχώς για εσένα και τον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, υπάρχει το Cyprus Insurance News.

Για τον λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει 3 μοναδικά πακέτα προβολής για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο σαν κι εσένα που μας διαβάζεις.

Κάθε πακέτο περιλαμβάνει μία χορηγούμενη συνέντευξη στο Cyprus Insurance News και κοινοποίηση της σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που διατηρούμε! Ακόμα περιλαμβάνει δωρεάν δημοσίευση επιμορφωτικών άρθρων εάν θελήσεις να αρθρογραφείς.

Ανάλογα το πιο πακέτο θα διαλέξεις, μπορείς να εξασφαλίσεις διακεκριμένη θέση στο Ευρετήριο της Ιστοσελίδας μας αλλά και μία ετήσια συνδρομή σε ειδική τιμή για το Insurance Insiders Club, τη No1 πλατφόρμα προσωπικής ανάπτυξης για τους επαγγελματίες τους κλάδου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ρωτήσαμε το CHAT GPT πώς μπορεί να βοηθήσει έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στη σχέση με τους πελάτες του

Συμπλήρωσε την πιο κάτω φόρμα και μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα πακέτα προβολής!

Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσεις!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.