1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Thessaloniki Insurance Conference: Το συνέδριο – θεσμός για τον ασφαλιστικό κλάδο...

Thessaloniki Insurance Conference: Το συνέδριο – θεσμός για τον ασφαλιστικό κλάδο της Β. Ελλάδος επιστρέφει στις 9 Φεβρουαρίου!

Thessaloniki Insurance Conference: Το συνέδριο – θεσμός για τον ασφαλιστικό κλάδο της Β. Ελλάδος επιστρέφει στις 9 Φεβρουαρίου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στις 9 Φεβρουαρίου 2024 το 36th Thessaloniki Insurance Conference έρχεται με ανανεωμένη διάθεση και συμβαδίζοντας με την εποχή, έχει στόχο να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τα τρέχοντα ζητήματα, όπως επίσης και να φέρει σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες και σχήματα διαμεσολάβησης 

Η Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer, ανακοινώνουν την διοργάνωση του 36th Thessaloniki Insurance Conference 2024 (THINC), την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη.

Το Thessaloniki Insurance Conference 2024, το συνέδριο-θεσμός για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος από το 2012, επανέρχεται δυναμικά για ακόμη μία χρονιά, με στόχο να φέρει σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες και σχήματα διαμεσολάβησης καθώς και να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εγχώρια -και όχι μόνο- ασφαλιστική βιομηχανία.

Το φετινό συνέδριο είναι αφιερωμένο στην εξωστρέφεια του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και στην αναγκαιότητα ασφάλισης κατοικιών και επιχειρήσεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει εκτενής αναφορά στην σχέση αλλά και στις πιθανές συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου φορέα, ειδικά για τον κλάδο Περιουσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το συνέδριο θα περιλαμβάνει μία ανανεωμένη ατζέντα ομιλητών και θεματικών ενοτήτων. Με ένα πρόγραμμα εστιασμένο στη νέα πραγματικότητα της χώρας, θα αναφερθούμε στις συνέπειες των φυσικών φαινομένων οι οποίες είναι ολοένα και σφοδρότερες.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικά στελέχη του κλάδου, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και πολιτικοί παράγοντες της χώρας.

Το μοναδικό Networking Insurance Conference με νέους τρόπους επικοινωνίας και δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων

Το Thessaloniki Insurance Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο networking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

Τρεις καινοτομίες στο φετινό Conference!

• NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της τεχνολογίας NFC!
• Thinc App: Μέσω της εφαρμογής που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για το συνέδριο μας θα μπορεί ο κάθε χρήστης να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το συνέδριο, για τους χορηγούς αλλα και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους.
• Thinc Networking Dinner: Για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά το πέρας του συνεδρίου θα παρατεθεί γεύμα γνωριμίας μεταξύ των χορηγών της εκδήλωσης αλλα και συνέδρων οι οποίοι θα επιλέξουν να δειπνήσουν μαζί μας. Το γεύμα θα παρατεθεί στο χώρο του καταξιωμένου Serow Restaurant (εντός του ξενοδοχείου) και αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για πιο άνετες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Τι θα δούμε στο φετινό Thessaloniki Insurance Conference

Η θεματολογία του φετινού 36th Thessaloniki Insurance Conference είναι πολυποίκιλη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες ενότητες:

• Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση το 2024 – Προκλήσεις και Προοπτικές
• Συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για τις ασφάλιση ιδιωτών και επιχειρήσεων
• Ο κλάδος Περιουσίας και η αναγκαιότητα για ιδιώτες και επιχειρηματίες
• Κλιματική Αλλαγή και η συμβολή της Ιδιωτικής Ασφάλισης
• Η υποχρεωτικότητα στις ασφαλίσεις – Θετικά και Αρνητικά
• Κυβερνοασφάλεια και Ασφάλιση – Τα νέα δεδομένα
• Η σχέση του κλάδου Πιστώσεων με την ευημερία των επιχειρήσεων
• Artificial Intelligence και Ασφαλιστική αγορά – Τι μας διδάσκει το ChatGPT

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου εδώ

Χορηγοί:

Gold: Allianz TradeAtradiusCofaceEuroins ΕλλάδοςExtra AssistanceHellas DirectINFOTRUSTSoEasy InsuranceTRUCK & CARGO INSURANCE, Wise Daedalus

Silver: Experto Crede ConsultantsΟΡΙΖΩΝ 1964

BronzeΒ&Β Ειδικές Ασφαλιστικές ΥπηρεσίεςInfodromioLife DesignNGN

Υποστηρικτές: Contract SA

Υπό την Αιγίδα: Διεθνές Εμπορικό ΕπιμελητήριοΣύνδεσμος Διαμεσολαβητών Ασφαλιστικών Εργασιών (ΣΔΑΕ)Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ)

Λίγα λόγια για τα ασφαλιστικά συνέδρια της Innovation Media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Τα συνέδρια της Innovation Media (πρώην Insurance Innovation) και του insuranceforum.gr αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική αγορά, με διαρκή παρουσία στο χώρο από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας και με τη συνεργασία σημαντικών θεσμικών, κλαδικών φορέων.

Τα συνέδριά μας ανασχεδιάζονται διαρκώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και πρακτικά.
Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 36th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.