1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Άρθρα
  6. »
  7. Terramedia Interactive: Η συνεργασία με το Pegasiou Accounting Institute εκτοξεύει την...

Terramedia Interactive: Η συνεργασία με το Pegasiou Accounting Institute εκτοξεύει την εκπαίδευση στα ύψη

Terramedia Interactive: Η συνεργασία με το Pegasiou Accounting Institute εκτοξεύει την εκπαίδευση στα ύψη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Terramedia Interactive ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τον κόσμο της επαγγελματικής κατάρτισης και της εκπαίδευσης στην Κύπρο! Η Terramedia Interactive συνεργάζεται με το Pegasiou Accounting Institute!

Το Pegasiou Accounting Institute συνδέεται με την αριστεία στη διοίκηση επιχειρήσεων, ιδίως στη λογιστική και οικονομική διεύθυνση και διδασκαλία λογιστικής και συγγραφή βιβλίων λογιστικής. Η εμπειρία των εκπαιδευτών του Ινστιτούτου, τόσο στη διοίκηση επιχειρήσεων όσο και στην διδασκαλία, αλλά και τα Παγκόσμια και Παγκύπρια Πρωτεία στις εξετάσεις του Α Level και LCCI, εξασφαλίζουν την επιτυχία των μαθητών του στις εξετάσεις Λογιστικής LCCI, Edexcel IGCSE / A Level και εξετάσεις Λυκείου, ιδίως στις Παγκύπριες εξετάσεις.

Η Terramedia Interactive πρωτοπορεί στην επαγγελματική κατάρτιση εδώ και χρόνια, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα σεμιναρίων σχεδιασμένων για να εξοπλίσουν τους εκπαιδευομένους με γνώσεις για μια επιτυχημένη καριέρα. Η δέσμευσή της στην ποιότητα της εκπαίδευσης έχει καταστήσει την Terramedia Interactive ηγέτη στον τομέα της στην Κύπρο.

Μέχρι στιγμής έχει πετύχει:

  • Την έγκριση του κτιρίου μας ως Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ)
  • Την έγκριση του κτιρίου μας ως Δομής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΕΚ)\
  • Την έγκριση του χώρου μας ως Κέντρου Αξιολόγησης Επαγγελματικών Προσόντων (ΚΑΕΚ)

Τι Σημαίνει αυτή η Συνεργασία;

Διεύρυνση των εκπαιδευτικών οριζόντων: Συνδυάζοντας την εμπειρία επαγγελματικής κατάρτισης της Terramedia με την αριστεία στη λογιστική του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου Pegasiou, αυτή η συνεργασία στοχεύει στη διεύρυνση των εκπαιδευτικών οριζόντων των εκπαιδευομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο Σεμινάριο ΑΙΚ: Anti-Money Laundering για τις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις

Εξειδικευμένο Διδακτικό Προσωπικό: Και τα δύο κέντρα είναι περήφανα για το διδακτικό προσωπικό τους. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αναμένουν ότι θα μαθαίνουν από έμπειρους επαγγελματίες που είναι καταξιωμένοι στον κλάδο τους.

Αριστεία στη Δια Βίου Μάθηση: Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Terramedia Interactive και του Pegasiou Accounting Institute είναι ένα βήμα προς την αριστεία στη δια βίου μάθηση. Συνδυάζει τις δυνάμεις δύο εκπαιδευτικών φορέων προκειμένου να προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη για όλους εκείνους που επιζητούν την αριστεία σε αυτόν τον σημαντικό τομέα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις καθώς αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή ακόμη μεγαλύτερων επιτευγμάτων!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.