1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Τα Digital Finance Awards επιστρέφουν δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Τα Digital Finance Awards επιστρέφουν δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Τα Digital Finance Awards επιστρέφουν δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις των Digital Finance Awards to 2022 και το 2023, όπως και την ενθουσιώδη ανταπόκριση από το σύνολο του Τραπεζικού Τομέα και του Ασφαλιστικού Κλάδου, ο θεσμός των Digital Finance Awards επιστρέφει με την 3η του διοργάνωση.

Τα Βραβεία με εμπλουτισμένες κατηγορίες απευθύνονται στην δυναμικά αυξανόμενη κοινότητα του ευρύτερου Χρηματοοικονομικού οικοσυστήματος έχοντας στόχο διακρίσεις στο συναρπαστικό φάσμα καινοτόμων λύσεων και πρωτοβουλιών που θα αναβαθμίσουν Τράπεζες και Ασφαλιστικές στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Το Cyprus Insurance News είναι για 2η συνεχόμενη χρονιά χορηγός επικοινωνίας των βραβείων.

Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από δύο Κριτικές Επιτροπές για το Digital Banking και το Digital Insurance οι οποίες απαρτίζονται από κορυφαία στελέχη της αγοράς, επιφανείς ειδικούς και Ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα, Κύπρο και το Εξωτερικό.

Την επιτροπή αξιολόγησης για την Ψηφιακή Ασφάλιση προεδρεύει και φέτος ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά κος. Χρήστος Ξενάκης ενώ σε αυτή συμμετέχει αριθμός Κυπριών στελεχών με τη σύνθεση της επιτροπής να αναβαθμίζεται συνεχώς.

Δείτε https://www.digitalfinanceawards.gr/judges/εδώ τα μέχρι τώρα μέλη των επιτροπών αξιολόγησης.

Οι συμμετοχές για τα Digital Finance Awards 2024 έχουν ήδη ανοίξει με τις εταιρείες που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 28/09/2023 να απολαμβάνουν την Early Bird τιμή και να επωφελούνται έκπτωσης 9%.

Εάν θέλετε να διεκδικήσετε τη διάκριση που αξίζει σε εσάς και την ομάδα σας στην δεύτερη διοργάνωση των βραβείων Digital Finance, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Δείτε τις οδηγίες συμμετοχής εδώ.                  

Περισσότερα στην ιστοσελίδα των βραβείων https://www.digitalfinanceawards.gr/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.