1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Συνεργασία TECHINS και Farantouris Insurance & Financial Advisors για μία εξατομικευμένη...

Συνεργασία TECHINS και Farantouris Insurance & Financial Advisors για μία εξατομικευμένη έκδοση της εφαρμογής LUX

Συνεργασία TECHINS και Farantouris Insurance & Financial Advisors για μία εξατομικευμένη έκδοση της εφαρμογής LUX
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου


Η TECHINS πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογίας με επίκεντρο τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το Δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων Farantouris Insurance & Financial Advisors.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η TECHINS δημιούργησε μία εξατομικευμένη έκδοση της εφαρμογής LUX με στόχο την κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της Farantouris Insurance & Financial Advisors κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τόσο των Unit Linked προϊόντων όσο και των συμβολαίων ασφάλισης ζωής.

Η εφαρμογή LUX αποτελεί μία πρωτοποριακή εφαρμογή μέσα από την οποία οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά τους, παρουσιάζοντας στον πελάτη εύκολα, γρήγορα και διαδραστικά την ανάγκη σύναψης ενός αποταμιευτικού – επενδυτικού προϊόντος.

Η εφαρμογή LUX βοηθάει τους υποψήφιους πελάτες να κατανοήσουν την αναγκαιότητα για:

  • Απόδοση των χρημάτων τους
  • Δημιουργία κεφαλαίου σπουδών
  • Δημιουργία πρόσθετης σύνταξης
  • Προστασία οικογένειας
  • Αποταμίευση
  • Καταπολέμηση του πληθωρισμού
  • Χρήση του ανατοκισμού προς όφελος τους

Την εφαρμογή LUX, χρησιμοποιούν καθημερινά άνω των 700 ασφαλιστικών συμβούλων καταφέρνοντας να μεταμορφώσουν την κλασική παρουσίαση των αποταμιευτικών – επενδυτικών προϊόντων σε μία διαδραστική εκπαίδευση βοηθώντας τον πελάτη να πάρει πιο γρήγορα τις σωστές αποφάσεις.

Το Δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων της Farantouris Insurance & Financial Advisors αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, εξαιρετικές γνώσεις, ικανότητες και επαγγελματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ρωτήσαμε το CHAT GPT πώς μπορεί να βοηθήσει έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στη σχέση με τους πελάτες του

Η εμπιστοσύνη επαγγελματιών, ομάδων και δικτύων προς την εφαρμογή LUX γεμίζει την ομάδα της TECHINS με ικανοποίηση που η χρήση της εφαρμογής βοηθά καθημερινά τους επαγγελματίες της ασφάλισης να βελτιώνουν τα αποτελέσματα τους και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Όπως αναφέρει ο CEO της TECHINS, κ. Λεωνίδας Διαμαντόπουλος, «Μέσω του LUX, στοχεύουμε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες της «Farantouris Insurance & Financial Advisors» να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, παρέχοντας ένα ισχυρό εργαλείο για αποτελεσματικές και διαδραστικές παρουσιάσεις. Το LUX διευκολύνει την κατανόηση και την επικοινωνία της αξίας ενός αποταμιευτικού επενδυτικού χαρακτήρα, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για cross-selling και up-selling.»

Εκ μέρους της Farantouris Insurance & Financial Advisors, ο κ. Δημήτρης Φαραντούρης CEO της εταιρείας, ανάφερε « θα είναι μεγάλη μας χαρά να χρηματοδοτήσουμε το κόστος αυτής της τόσο σημαντικής εφαρμογής , για στελέχη που πραγματικά θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους στο χώρο της Αποταμίευσης – Επένδυσης. Ένα μοναδικό «εργαλείο» φτιαγμένο με μεράκι για άτομα με όραμα και υψηλούς στόχους».

Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν μία δωρεάν παρουσίαση της εφαρμογής LUX μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο +302118500488 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

Περισσότερες λεπτομέρειες και στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο https://techins.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.