1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks Live, κάνουμε μία πρώτη γνωριμία...

Στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks Live, κάνουμε μία πρώτη γνωριμία με το Insurance Insiders Club!

Στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks Live, κάνουμε μία πρώτη γνωριμία με το Insurance Insiders Club!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο 21ο επεισόδιο της Insurance Talks Live, την ερχόμενη Τετάρτη 31 Μαίου, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός και Ιδιοκτήτης του Cyprus Insurance News θα παρουσιάσει τη νέα πλατφόρμα που δημιούργησε για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Ο λόγος για το Insurance Insiders Club, την Νο1 Πλατφόρμα προσωπικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης για του επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, που ήρθε για να προσφέρει έμπνευση, καθοδήγηση και στήριξη στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου για να μπορέσουν να εξασκούν το επάγγελμα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πετυχαίνουν τους στόχους τους!

Το Insurance Insiders Club είναι μία συνδρομητική πλατφόρμα που στοχεύει να δώσει στα μέλη της πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία έτσι που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη!

Στην εκπομπή αυτή ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, σε ένα διπλό ρόλο ως παρουσιαστής αλλά και δημιουργός του Insurance Insiders Club, θα φιλοξενήσει δύο από του πρώτους συνεργάτες της πλατφόρμας! Συγκεκριμένα φιλοξενούμενοι στην εκπομπή θα είναι οι:

  • Ελλάδα Παλμύρη, Financial Wellness Coach και συνεργάτης του Insurance Insiders Club!
  • Στέλλα Ζουλινάκη, Life & Business Coach και συνεργάτης του Insurance Insiders Club!

Οι δύο φιλοξενούμενες του Παναγιώτη Σοφοκλέους, θα μας μιλήσουν για τη δική τους πορεία, τον ρόλο τους ως Coaches αλλά και τους στόχους τους μέσα από τη συνεργασία με τη νέα αυτή πλατφόρμα προσωπικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Το Insurance Insiders Club με μία ομάδα έμπειρων και αξιόλογων συνεργατών από Ελλάδα και Κύπρο και σε διαφορετικούς τομείς της προσωπικής & επιχειρηματικής ανάπτυξης φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα επιπρόσθετο πλαίσιο στήριξης για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Για να κάνεις την εγγραφή σου στο Insurance Insiders Club κάνε κλικ εδώ.

Για τις πιο συχνές ερωτήσεις αναφορικά με το Insurance Insiders Club κάνε κλικ εδώ ενώ εάν έχεις άλλες ερωτήσεις μπορείς να μας τις στείλεις στο [email protected] ή επικοινωνώντας μαζί μας από όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.