1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Στην τελική ευθεία οι συμμετοχές για τα Digital Finance Awards

Στην τελική ευθεία οι συμμετοχές για τα Digital Finance Awards

Στην τελική ευθεία οι συμμετοχές για τα Digital Finance Awards
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συμμετοχές για τα 2nd Digital Finance Awards που έχουν σκοπό την ανάδειξη επιτυχημένων προϊόντων και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού για τον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό Τομέα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται με σημαντικό ενδιαφέρον από εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι εγγραφές θα συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου 2022 με τις επιτροπές αξιολόγησης να αναμένουν με αγωνία να αξιολογήσουν τις υποψήφιες εταιρείες.

Το Cyprus Insurance News, είναι εκ των Χορηγών Επικοινωνίας των βραβείων, που στοχεύουν να αποδείξουν τη δυναμική της εφαρμοσμένης καινοτομίας και την εξαίρετη ποιότητα των έργων και πρωτοβουλιών που υλοποιούνται με ιλιγγιώδη ρυθμό δημιουργώντας μία νέα πραγματικότητα.

Η Επιτροπής Αξιολόγησης για το Digital Insurance αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς σε Κύπρο, Ελλάδα και Εξωτερικό με πρόεδρο τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κο. Χρήστο Ξενάκη. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν και 4 Κύπριοι καλύπτοντας όλο το φάσμα της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Δείτε τους Κύπριους της κριτικής επιτροπής

Δείτε όλους τους Κριτές των Επιτροπών εδώ

Δείτε τις εμπλουτισμένες Κατηγορίες στο Digital Banking και στο Digital Insurance εδώ

Δηλώστε Υποψηφιότητα εδώ 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.