1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Στην Ασφάλιση Υγείας είναι αφιερωμένη η 11η εκπομπή Insurance Talks Live...

Στην Ασφάλιση Υγείας είναι αφιερωμένη η 11η εκπομπή Insurance Talks Live – Αυτή την Πέμπτη στις 6μμ!

Στην Ασφάλιση Υγείας είναι αφιερωμένη η 11η εκπομπή Insurance Talks Live – Αυτή την Πέμπτη στις 6μμ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Άλλη μία εκπομπή Insurance Talks Live έρχεται αυτή την εβδομάδα, μετά από διακοπή μίας βδομάδας λόγο συμμετοχής του Cyprus Insurance News σε συνέδριο στην Αθήνα.

Το 11ο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live έρχεται αυτή την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 6:00μμ και θα είναι Αφιερωμένη στην Ασφάλιση Υγείας. Με θέμα “Η Ασφάλιση Υγείας την εποχή του ΓεΣΥ” η εκπομπή θα φιλοξενήσει στελέχη των 3 χορηγών του μεγάλου αφιερώματος του Cyprus Insurance News στην Ασφάλιση Ατυχημάτων και Υγείας.

Συγκεκριμένα, σε 3 ξεχωριστές συνεντεύξεις με τον Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργό του Cyprus Insurance News, οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο ερώτημα της αναγκαιόητητας της Ασφάλισης Υγείας την εποχή του ΓεΣΥ ενώ θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές σε όσους θα παρακολουθούν την εκπομπή.

Φιλοξενούμενοι μας θα είναι:

Η εκπομπή θα μεταδίδεται όπως πάντα ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κόσμος Ασφαλιστική: Με θεαματική αύξηση κερδοφορίας έκλεισε το 2023

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.