1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Spokk: Η insurtech που δημιουργεί avatar για τα κατοικίδια ζώα

Spokk: Η insurtech που δημιουργεί avatar για τα κατοικίδια ζώα

Spokk: Η insurtech που δημιουργεί avatar για τα κατοικίδια ζώα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στη μέση μιας πανδημίας, που ακολούθησε η εισβολή της Ρωσίας στη χώρα καταγωγής τους, η startup insurtech Spokk με έδρα την Ουκρανία άρχισε να δημιουργεί μια επιχείρηση ασφάλισης κατοικίδιων ζώων.

Όπως εξηγεί η Alexandra Gladyshevskaya, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας «οι πελάτες δεν ενδιαφέρονται μόνο για το ίδιο το προϊόν, αλλά για την πολιτική και την εξυπηρέτησή μας. Μπορούν να πουν στους φίλους τους: “Κοίτα, μόλις ασφάλισα τον σκύλο μου στη Spokk και είναι πραγματικά υπέροχο. Όχι λόγω της κάλυψης, αλλά επειδή κάνουν καταπληκτικά πράγματα».

Ένας τρόπος με τον οποίο η Spokk το κάνει αυτό είναι εξατομικεύοντας τις αλληλεπιδράσεις της με τους ασφαλισμένους. Μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραία του κατοικίδιου τους, η οποία χρησιμεύει ως μοναδική ταυτότητα ή διαβατήριο για το AVATAR του κατοικιδίου. Έχοντας αυτό το αναγνωριστικό κατοικίδιου, τροφοδοτημένο με AI, διευκολύνεται η διαδικασία αξιώσεων.

Η αναγνώριση κατοικίδιων ζώων με AVATAR ενισχύει τη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πελάτες με AVATAR μπορούν να επισκέπτονται εικονικές παιδικές χαρές προκειμένου να αφήνουν τα κατοικίδιά τους να παίζουν μαζί ενώ κοινωνικοποιούνται. Η Spokk εξατομικεύσει την εξυπηρέτηση πελατών της, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες κατοικίδιων ως είδωλα που μπορούν να «μιλούν» και να παρέχουν πληροφορίες στους πελάτες για τον ιστότοπο της Spokk.

Η Spokk προσφέρει ασφάλιση ατυχήματος για κατοικίδια για 10 $ το μήνα με μέγιστη πληρωμή 25.000 $ και ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης ζώων για 8 $ το μήνα με μέγιστη αποζημίωση 6.000 $. Η εταιρεία ξεκίνησε να ασφαλίζει το Μάρτιο του 2020 στην Ουκρανία με συνεργάτη την Colonnade Insurance, μονάδα της Fairfax Financial Holdings. Η Spekk έχει επίσης επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων, συμπεριλαμβανομένων των Geek Ventures και SID venture partner.

Το επόμενο ασφαλιστικό πεδίο στο οποίο θα δραστηριοποιηθεί η Spokk είναι η ασφάλιση cyberinsurance.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.