1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Social Media in Insurance: Πωλήσεις ή ενημέρωση; The Insurance Pod –...

Social Media in Insurance: Πωλήσεις ή ενημέρωση; The Insurance Pod – E1

Social Media in Insurance: Πωλήσεις ή ενημέρωση; The Insurance Pod – E1
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πως πρέπει οι εταιρείες και οι επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου να αξιοποιούν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης;

Το πρώτο επεισόδιο του  «The Insurance Pod – Powered By Cosmos Insurance» έχει τίτλο «Social Media in Insurance: Πωλήσεις ή ενημέρωση;» και διαπραγματεύεται τους λόγους πίσω από τη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης από εταιρείες και επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Στο πρώτο αυτό επεισόδιο που θα είναι στο «αέρα» την Τρίτη 16 Μαίου στις 18:00, ο Παναγιώτης ΣοφοκλέουςΔημιουργός του Cyprus Insurance News και οικοδεσπότης του Podcast φιλοξενεί τον Διευθύνων Σύμβουλο της Κόσμος Ασφαλιστικής, Κυριάκο Τυλλή και την Head of Social Media Team της διαφημιστικής εταιρείας Orb Marketing & CommunicationsΆντρη Λάμπρου!

Το νέο αυτό εγχείρημα της ομάδας του Cyprus Insurance News εντάσσεται στην προσπάθεια παραγωγής περιεχομένου που συμβάλει στην ενημέρωση επαγγελματιών και κοινού για τον πολύ σημαντικό θεσμό της ασφάλισης.

Η νέα σειρά Podcast με τίτλο «The Insurance Pod» θα συνθέτει θέματα και απόψεις που ενδιαφέρουν την κοινωνία αναμιγνύοντας τα με τα ειδικά δεδομένα του ασφαλιστικού κλάδου! Φιλοξενώντας άτομα τόσο από την ασφαλιστική βιομηχανία όσο και εκτός αυτής, το «The Insurance Pod» έχει στόχο να αναδείξει περιεχόμενο που ενδιαφέρει το ευρύτερο κοινό κάνοντας τη σύνδεση τους με τον ασφαλιστικό κλάδο ή την ασφάλιση γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Το πρώτο Podcast του ασφαλιστικού κλάδου είναι «Powered By Cosmos Insurance»! Η Κόσμος Ασφαλιστική ανταποκρινόμενη στη θέληση μας για δημιουργία ενός podcast που θα μπορέσει να δώσει αξία τόσο στο ευρύτερο κοινό αλλά και στους επαγγελματίες του κλάδου, στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας το νέο αυτό εγχείρημα μέσα από τη χορηγία του Podcast!

Δείτε το βίντεο πιο κάτω και κάντε Subscribe στο κανάλι μας!

Μπορείτε να μας βρείτε και στις μεγαλύτερες ηχητικές πλατφόρμες!

Buzzprout: https://theinsurancepod.buzzsprout.com

Spotify: https://open.spotify.com/show/33ffmn76jaKmTiwMPbtnob

Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/the-insurance-pod/id1687821262

Podcast Addict: https://podcastaddict.com/podcast/the-insurance-pod/4437050

Deezer: https://www.deezer.com/en/show/6060167

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.