1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Social Media Awards 2021: Τέσσερα Βραβεία για την Interamerican

Social Media Awards 2021: Τέσσερα Βραβεία για την Interamerican

Social Media Awards 2021: Τέσσερα Βραβεία για την Interamerican
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ακόμη τέσσερα βραβεία προστέθηκαν στην «τροπαιοθήκη» της Interamerican, αυτή τη φορά στα Social Media Awards που διοργάνωσε με επιτυχία η εταιρεία Boushias. Στην απονομή των βραβείων που έγινε την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, η Ελληνική εταιρεία κατέκτησε τέσσερα βραβεία σε τρείς κατηγορίες.

Πρώτο βραβείο για την εταιρεία στην κατηγορία «Best Of Facebook Family Of Apps | Communication» και συγκεκριμένα στην υποκατηγορία «Best in Finance & Insurance» η Interamerican κέρδισε το αργυρό βραβείο μαζί με τον συνεργάτη της Socialab, για την παρουσία της Anytime Online.

Στην συνέχεια στην κατηγορία «Best Of Youtube | Communication» η Internamerican κέρδισε δύο βραβεία. Το χρυσό στην υποκατηγορία «Best in Finance & Insurance» για βίντεο της που αφορούσε την ασφάλεια κατοικίας και το χάλκινο στην υποκατηγορία «Best Personalization in YouTube» πάλι για το ίδιο βίντεο. .

Τέλος, στην κατηγορία «Best On Other Social Media Platforms» όπου στην υποκατηγορία «Best Social Media Strategy for Sales» κέρδισε το χάλκινο βραβείο μαζί με τον συνεργάτη της Wunderman Thompson Athens για την καμπάνια «Interamerican bewell campaign»

Στην εταιρεία δημοσιοποίησαν στον λογαριασμό τους στο Linkedin την τελευταία βράβευση και δηλώνουν περήφανοι για την ομάδα τους και τονίζουν ότι αυτό το βραβείο είναι «Απόδειξη του ότι η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα οδηγεί πάντα σε καινοτόμες ιδέες και στην επίτευξη των στόχων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κορυφαίες διακρίσεις για την Interamerican στα Digital Finance Awards 2024

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.