1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Σήμερα η πρεμιέρα του «The Insurance Pod – Powered By Cosmos...

Σήμερα η πρεμιέρα του «The Insurance Pod – Powered By Cosmos Insurance»!

Σήμερα η πρεμιέρα του «The Insurance Pod – Powered By Cosmos Insurance»!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Τρίτη 16 Μαΐου 2023, το πρώτο Podcast για την ασφάλιση και όχι μόνο!

To podcast με τίτλο «The Insurance Pod» που είναι Powered By Cosmos Insurance θα μεταδοθεί για πρώτη φορά σήμερα στις 18:00, από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube και από τη σελίδα του Cyprus Insurance News στο Facebook ενώ τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και στις μεγαλύτερς ηχητικές πλατφόρμες!!

Το νέο αυτό εγχείρημα της σελίδας μας εντάσσεται στην προσπάθεια παραγωγής περιεχομένου που συμβάλει στην ενημέρωση επαγγελματιών και κοινού για τον πολύ σημαντικό θεσμό της ασφάλισης.

Η νέα σειρά Podcast με τίτλο «The Insurance Pod» θα συνθέτει θέματα και απόψεις που ενδιαφέρουν την κοινωνία αναμιγνύοντας τα με τα ειδικά δεδομένα του ασφαλιστικού κλάδου! Φιλοξενώντας άτομα τόσο από την ασφαλιστική βιομηχανία όσο και εκτός αυτής, το «The Insurance Pod» έχει στόχο να αναδείξει περιεχόμενο που ενδιαφέρει το ευρύτερο κοινό κάνοντας τη σύνδεση τους με τον ασφαλιστικό κλάδο ή την ασφάλιση γενικότερα.

Το πρώτο Podcast του ασφαλιστικού κλάδου είναι «Powered By Cosmos Insurance»! Η Κόσμος Ασφαλιστική ανταποκρινόμενη στη θέληση μας για δημιουργία ενός podcast που θα μπορέσει να δώσει αξία τόσο στο ευρύτερο κοινό αλλά και στους επαγγελματίες του κλάδου, στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας το νέο αυτό εγχείρημα μέσα από τη χορηγία του Podcast!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  TechTalk Hub: Ένα νέο Podcast για την Καινοτομία και την Τεχνολογία

Το «The Insurance Pod» θα βρίσκεται στις οθόνες σας το 2ο δεκαήμερο κάθε μήνα με θέματα που θα δώσουν αξία σε όσους τα παρακολουθήσουν!

Το πρώτο επεισόδιο του  «The Insurance Pod – Powered By Cosmos Insurance» έχει τίτλο «Social Media in Insurance: Πωλήσεις ή ενημέρωση;» και διαπραγματεύεται τους λόγους πίσω από τη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης από εταιρείες και επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Στο πρώτο αυτό επεισόδιο που θα είναι στο «αέρα» την Τρίτη 16 Μαίου στις 18:00, ο Παναγιώτης ΣοφοκλέουςΔημιουργός του Cyprus Insurance News και οικοδεσπότης του Podcast φιλοξενεί τον Διευθύνων Σύμβουλο της Κόσμος Ασφαλιστικής, Κυριάκο Τυλλή και την Head of Social Media Team της διαφημιστικής εταιρείας Orb Marketing & CommunicationsΆντρη Λάμπρου!

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.