1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Υγεία
  6. »
  7. Σε 1,5 χρόνο νέο Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο στη Λεμεσό!

Σε 1,5 χρόνο νέο Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο στη Λεμεσό!

Σε 1,5 χρόνο νέο Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο στη Λεμεσό!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το American Medical Center συνεχίζει να πρωτοπορεί, διευρύνοντας την παρουσία του στον τομέα της υγείας, με τη δημιουργία ενός νέου πρότυπου Ιδιωτικού Νοσοκομείου στη Λεμεσό.

Με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ανάπτυξη ενός δικτύου ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας, το American Medical Center προχωρά στην ανέγερση ενός νέου υπερσύγχρονου Ιατρικού Κέντρου στη Λεμεσό, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα στο χώρο της υγείας.

Στην καρδιά της Λεμεσού, απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση, με συνολική επιφάνεια 12.900 m2, το American Medical Center Limassol, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Κύπρο και θα καταστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Ιδιωτικά Νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή.

Με κύρια χαρακτηριστικά τη βιωσιμότητα και τη στρατηγική εξοικονόμησης ενέργειας, το AMC Limassol, έχει σχεδιαστεί από βραβευμένο αρχιτεκτονικό οίκο του Λονδίνου, ενώ οι εργασίες για την ανέγερση του, αναμένεται να αρχίσουν τους επόμενους μήνες και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν σε περίπου 1,5 χρόνο.

Θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ιδιωτικής περίθαλψης στην Κύπρο, το AMC Limassol θα εξοπλιστεί με τεχνολογία αιχμής και θα λειτουργεί στη βάση των πιο σύγχρονων διεθνών προτύπων. Το κτίριο θα αποτελείται από δέκα ορόφους, με δύο επιπλέον ορόφους στο υπόγειο και τετραώροφο χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες και το προσωπικό.

Έχει χωρητικότητα 70 κλινών και κάθε δωμάτιο διαθέτει δικό του κήπο, ενώ χώροι πρασίνου ενσωματώνονται σε όλο το κτίριο, δημιουργώντας ένα όμορφο και υποστηρικτικό περιβάλλον για τον ασθενή και τον επισκέπτη.

Τα δωμάτια των ασθενών έχουν τοποθετηθεί στους τρεις τελευταίους ορόφους του κτιρίου, ώστε να διαθέτουν πανοραμική θέα και να συμβάλλουν στη ψυχική ηρεμία και την καλύτερη σωματική αποκατάσταση τους.

Η βλάστηση που περικλείει τους ορόφους του νοσοκομείου, βυθίζει οπτικά το κτίριο στο πράσινο, ενώ με το εξειδικευμένο σύστημα σκίασης που λειτουργεί αποτελεσματικά στην ενεργειακή εξοικονόμηση, οι εσωτερικοί χώροι θα πλημμυρίζουν με απαλό φυσικό φως.

Σχεδιασμένο με έμφαση στην οικολογική βιωσιμότητα, το AMC Limassol θα πληροί τις πλέον υψηλές προδιαγραφές ενεργειακής απόδοσης, κάνοντας παράλληλα εκτεταμένη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Το νέο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, που θα παρέχει όλο το φάσμα των ιατρικών υπηρεσιών και ειδικοτήτων, εκτός πλαισίου ΓεΣΥ, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας ραγδαίας αναπτυσσόμενης πόλης, γεφυρώνοντας το κενό που δημιούργησε η ένταξη των νοσηλευτηρίων της Λεμεσού στο ΓεΣΥ.

Οι σύγχρονες υποδομές του American Medical Center Limassol, θα περιλαμβάνουν Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και Επειγόντων Περιστατικών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, πέντε χειρουργικές αίθουσες εξοπλισμένες με ιατρικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, υποστηρικτικούς χώρους, καθώς και ελικοδρόμιο για την άμεση διακομιδή ασθενών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.