1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. ΠΣΕΑΔ: 20 Χρόνια μέσα από τα μάτια των προέδρων του! Έρχεται...

ΠΣΕΑΔ: 20 Χρόνια μέσα από τα μάτια των προέδρων του! Έρχεται στο Cyprus Insurance TV!

ΠΣΕΑΔ: 20 Χρόνια μέσα από τα μάτια των προέδρων του! Έρχεται στο Cyprus Insurance TV!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία μεγάλη συνέντευξη με την ευκαιρία των 20 χρόνων από την ίδρυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, παραχώρησαν στο Cyprus Insurance TV και στον Παναγιώτη Σοφοκλέους, τρεις άνθρωποι που διετέλεσαν προέδροι του συνδέσμου την τελευταία 20ετία!

Στην κάμερα του Cyprus Insurance TV, μίλησαν οι κ. Γιώργος Λιόλης, Πρόεδρος ΠΣΕΑΔ για την περίοδο 2003 με 2014, κ. Μάριος Παυλίδης, Πρόεδρος ΠΣΕΑΔ για την περίοδο 2014 με 2018 και ο νυν πρόεδρος του συνδέσμου από το 2018, κ. Κυριάκος Ανδρέου!

Από το 2003 μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει, στη χώρα μας, στην οικονομία, στον ασφαλιστικό κλάδο και τη διαμεσολάβηση! Μέσα από τη συζήτηση που τους ανθρώπους που ήταν στην ηγεσία του συνδέσμου από το 2003 μέχρι και σήμερα, επιχειρήσαμε να καταγράψουμε τις προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής και ο σύνδεσμος σε κάθε περίοδο.

Ακόμη, οι ηγέτες του ΠΣΕΑΔ τα τελευταία 20 χρόνια, μας μιλάνε για τις δικές τους εμπειρίες αλλά και το πως βλέπουν οι ίδιοι το μέλλον του επαγγελματία διαμεσολαβητή τα επόμενα χρόνια λαμβάνοντας υπόψιν τις νέες συνθήκες που δημιουργεί, ιδιαίτερα, η τεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο από το κανάλι του Cyprus Insurance TV στο Youtube ενώ απόσπασμα θα ανέβει και στη σελίδα του Cyprus Insurance News! Ακόμη, τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης θα μεταδοθούν και κατά τη διάρκεια του 8ου Παγκύπριου Συνενδρίου του ΠΣΕΑΔ, μεθαύριο Τετάρτη 24 Μαίου 2023!

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας στο youtube και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για να ενημερωθείτε πρώτοι όταν ανέβει η συνέντευξη!

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.