1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το άγνωστο δημοσίευμα για τη μεταφορά της σορού της...

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το άγνωστο δημοσίευμα για τη μεταφορά της σορού της στη Μεγάλη Βρετανία

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το άγνωστο δημοσίευμα για τη μεταφορά της σορού της στη Μεγάλη Βρετανία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Είκοσι πέντε συμπληρώνονται σήμερα από την 31η Αυγούστου 1997, την ημέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα άφηνε την τελευταία της πνοή στη γέφυρα Ντ’ Αλμά του Παρισιού, κυνηγημένη από δεκάδες παπαράτσι, σε ηλικία 36 ετών.

Η βόλτα που έκαναν στο νυχτερινό Παρίσι ήταν μοιραία. Η πολυτελής λιμουζίνα στην οποία βρισκόταν μαζί με τον αγαπημένο της Ντόντι Αλ Φαγιέντ συγκρούστηκε στον τοίχο σήραγγας στο τούνελ στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από φωτορεπόρτερ.

Ένα γεγονός που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ένα δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Mirror, ημερομηνίας 16 Αυγούστου 1999, που θέλει τη Βασίλισσα Ελισάβετ να είχε υποβάλει απαίτηση για τη μεταφορά της σορού της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην Μεγάλη Βρετανία από τη Γαλλική πρωτεύουσα.

Το τότε δημοσίευμα επικαλείτο πληροφορίες από αξιωματούχους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ υποθέτοντας ότι η Βασιλική οικογένεια πλήρωσε για την μεταφορά της σορού της πριγκίπισσας Νταϊάνα πίσω στο Λονδίνο μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που της στοίχησε τη ζωή.

Η εφημερίδα επικαλέστηκε έναν εκπρόσωπο του Παλατιού που ανέφερε ότι η υποβολή απαίτησης έγινε ως δικαίωμα «φορολογούμενου πολίτη», αφού τα βασιλικά ταξίδια χρηματοδοτούνταν από την κυβέρνηση.  

Πληροφορίες από Irish Times

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.