1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Παγκύπριο Συνέδριο CNP Ασφαλιστική: «ΜΑΖΙ, Η Πιο Δυνατή και Αξιόπιστη Ομάδα»

Παγκύπριο Συνέδριο CNP Ασφαλιστική: «ΜΑΖΙ, Η Πιο Δυνατή και Αξιόπιστη Ομάδα»

Παγκύπριο Συνέδριο CNP Ασφαλιστική: «ΜΑΖΙ, Η Πιο Δυνατή και Αξιόπιστη Ομάδα»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Ετήσιο Συνέδριο της CNP Ασφαλιστική, στις 31 Μαρτίου,  σε ξενοδοχείο στην Πάφο, με τίτλο « ΜΑΖΙ, Η Πιο Δυνατή και Αξιόπιστη Ομάδα!»

Οι συμμετέχοντες, που ξεπέρασαν τα 300 άτομα, μεταξύ των οποίων, στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Εταιρείας και ανώτατα στελέχη του Ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, και των εταιρειών του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, παρακολούθησαν ειδικές παρουσιάσεις σε θέματα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, ενώ είχαν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην βιωματική εκπαίδευση “Beat The Box”, στόχος της οποίας ήταν η ενίσχυση της δημιουργικότητας και η ανάδειξη της δύναμης της ομαδικότητας. Οι σύνεδροι έζησαν μια μοναδική εμπειρία μέσα από ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γεμάτο αδρεναλίνη, όπου αναδείχθηκε η ομαδικότητα και η συνεργασία τους.

O Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ανέφερε στο χαιρετισμό του «Ζούμε σε εποχές που τις διαπερνά η αβεβαιότητα και κάνει ανθρώπους και επιχειρήσεις να νιώθουν όλο και πιο έντονη ανασφάλεια. Είναι εδώ που ο ασφαλιστικός Όμιλος της CNP CYPRUS, με τις εταιρείες του,  προσφέρει την απαραίτητη σιγουριά. Σιγουριά που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικονομική του ευρωστία, την αξιοπιστία του και τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, αλλά και με την κοινωνία. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έχουμε έναν κρίσιμο ρόλο να διαδραματίσουμε. Καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις στις ασφαλιστικές τους ανάγκες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η ιδανική σχέση ανάμεσα σε έναν ασφαλιστικό σύμβουλο και ένα διευθυντή ομάδας

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό και τους συνεργάτες του δικτύου, την Πιο Δυνατή και Αξιόπιστη Ομάδα, καθώς με τη δική τους προσπάθεια, η Εταιρεία πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα και το 2022. Ο κ. Στυλιανού παρουσίασε τα κύρια πλάνα της Εταιρείας για το 2023 και ανέλυσε τους οικονομικούς δείκτες και τις εγγενείς δυνάμεις της Εταιρείας, που την κατατάσσουν στην ηγετική θέση της αγοράς και επιβεβαιώνουν γιατί η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αποτελεί την πρώτη επιλογή για τις ασφαλίσεις γενικού κλάδου στην Κύπρο. 

Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Στήριξης Εργασιών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Χάρης Ν. Παστίδης, παρουσίασε τα παραγωγικά αποτελέσματα του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας τονίζοντας ότι αυτά οφείλονται στην αφοσίωση, το πάθος, τον επαγγελματισμό, τις δεξιότητες και το ταλέντο των ανθρώπων που αποτελούν την Ομάδα του Δικτύου Πωλήσεων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Το βράδυ, σε μια ξεχωριστή τελετή, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δεξιώθηκε τους προσκεκλημένους της και βράβευσε τους συνεργάτες της που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους το 2022, αγγίζοντας την κορυφή.

Κάθε συνέδριο της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, της Πρώτης Ασφαλιστικής Εταιρείας Γενικού Κλάδου στην Κύπρο, αποτελεί μια νέα αφετηρία. Η πολύχρονη εμπειρία, σε συνδυασμό με το όραμα των ανθρώπων της, και την κατάλληλη στρατηγική, οδηγούν τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με ασφάλεια στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ανδρεανή Καλλιμάχου: «Όσο πιο ψηλά στοχεύουμε, τόσο πιο ψηλά θα πάμε» (video)

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.