1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Οι Lloyd’s επέβαλαν πρόστιμο μαμούθ σε εταιρία της αγοράς για μπούλινγκ...

Οι Lloyd’s επέβαλαν πρόστιμο μαμούθ σε εταιρία της αγοράς για μπούλινγκ και σεξουαλική παρενόχληση

Οι Lloyd’s επέβαλαν πρόστιμο μαμούθ σε εταιρία της αγοράς για μπούλινγκ και σεξουαλική παρενόχληση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι Lloyd’s με δημόσια ανακοίνωσή τους  στιγματίζουν την “ανάρμοστη συμπεριφορά” που έλαβε χώρα στη Atrium Underwriters ,διαχειριστή στην αγορά Lloyd’s.

Η δημόσια μομφή περιγράφει τρεις κατηγορίες, τις οποίες έχει παραδεχτεί η Atrium. Οι Lloyd’s , επίσης, επέβαλαν το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ από το Συμβούλιο Επιβολής των Lloyd’s άνω του 1 εκατομμυρίου λιρών. Αυτό αντικατοπτρίζει τόσο το πόσο απαράδεκτες ήταν αυτές οι ενέργειες όσο και τη σοβαρότητα με την οποία οι Lloyd’s αντιμετωπίζουν αυτά τα ζήτημα.

Ο John Neal, Διευθύνων Σύμβουλος Lloyd’s σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων: 

“Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά που αναφέρεται σε αυτήν την υπόθεση και θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι οι διακρίσεις, η σεξουαλική παρενόχληση και ο εκφοβισμός δεν έχουν θέση στον Lloyd’s. Η αυστηρή αντίδρασή μας συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου προστίμου που έχει επιβληθεί ποτέ από το Συμβούλιο Επιβολής του Lloyd’s, δείχνει ότι δεν θα ανεχτούμε κακή συμπεριφορά στην αγορά μας. Οι Lloyd’s αναμένει από όλους τους συμμετέχοντες στην αγορά να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματισμού και εμείς συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις μας για να παρεμβαίνουμε όταν χρειάζεται»

Πηγή: asfalisinet.gr
tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.