1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Οι Lloyd’s αποχαιρετούν τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Οι Lloyd’s αποχαιρετούν τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Οι Lloyd’s αποχαιρετούν τη Βασίλισσα Ελισάβετ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Μεγάλη Βρετανία βυθίστηκε στο πένθος καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή χθες Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών.

Η ασφαλιστική αγορά των Lloyd’s δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον θάνατο της Βασίλισσα Ελισάβετ. Η ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου, σχολίασε τον θάνατο της μονάρχη εκφράζοντας βαθιά λύπη και θλίψη.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των Lloyd’s για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, αναφέρουν ότι «ήμασταν τυχεροί που μπορούσαμε να την αποκαλούμε φίλη και τακτική επισκέπτρια των Lloyd’s. Όλοι εμείς οι άνθρωποι των Lloyd’s θα διατηρήσουμε τις αναμνήσεις που είχαμε μαζί της, από τον ρόλο της στο αφιέρωμα των δύο τελευταίων κτιρίων μας, μέχρι την επίσκεψή της για τον εορτασμό της 325ης επετείου μας».

Η ανακοίνωση καταλήγει ότι «Η παρουσία, η σοφία και το γέλιο της θα αντηχούν στις αίθουσές μας και θα χτυπήσουμε το Lutine Bell προς τιμήν της. Οι σκέψεις μας είναι με τη Βασιλική Οικογένεια αυτή τη στιγμή».

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.