1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Οι Γενικές Ασφάλειες κύριος χορηγός στα 8α ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Οι Γενικές Ασφάλειες κύριος χορηγός στα 8α ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Οι Γενικές Ασφάλειες κύριος χορηγός στα 8α ΚΕΒΕ Business Leader Awards
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για άλλη μια φορά οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου στηρίζουν τον θεσμό των ΚΕΒΕ Business Leader Awards που διοργανώνουν το ΚΕΒΕ και η IMH.  Η εταιρεία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι ο κύριος χορηγός των βραβείων.

Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards έρχονται για όγδοη συνεχή χρονιά με σκοπό να επιβραβεύσουν την κυπριακή επιχειρηματική αριστεία αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα Κύπριων επιχειρηματιών.

Τον θεσμό βράβευσης διοργανώνουν το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ, με στόχο την επιβράβευση των Κύπριων επιχειρηματιών που έχουν αναπτύξει την επιχείρησή τους και το ίδιο το κυπριακό επιχειρείν και που ανάμεσα σε άλλα έχουν δημιουργήσει βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές, διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος, έχουν το σεβασμό των εργαζομένων και ανταγωνιστών τους καθώς και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας και εν κατακλείδι, έχουν ως κύριες αρχές τους όλα αυτά που προσδιορίζουν ένα πετυχημένο ηγέτη: δύναμη, καινοτομία, διορατικότητα, γνώση.

Κύριος Χορηγός: Genikes Insurance

Χρυσός Χορηγός: European University Cyprus και Parimatch Tech

Αργυροί Χορηγοί: TFI Markets, Safebulkers και Σκλαβενίτης

Χορηγός Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου και IN Business

Οργανωτές: ΙΜΗ και ΚΕΒΕ Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.