1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. O Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης εμπιστεύεται την Altius Insurance για Ομαδικό Σχέδιο...

O Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης εμπιστεύεται την Altius Insurance για Ομαδικό Σχέδιο Ασφάλισης Ζωής

O Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης εμπιστεύεται την Altius Insurance για Ομαδικό Σχέδιο Ασφάλισης Ζωής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η ALTIUS INSURANCE και ο Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης προχώρησαν σε σύναψη τριετούς συμφωνίας συνεργασίας, μέσω της οποίας παρέχεται στους εργαζόμενους του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης ομαδικό σχέδιο Ασφάλισης Ζωής, που προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη έναντι θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, μόνιμης ολικής ανικανότητας και μόνιμης μερικής ανικανότητας.

Η ALTIUS INSURANCE επιλέχθηκε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό. Η πολύχρονη πείρα στον συγκεκριμένο ασφαλιστικό τομέα, η πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση και η ισχυρή κεφαλαιουχική επάρκεια της ALTIUS INSURANCE ήταν ορισμένοι από τους λόγους που ο Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης την εμπιστεύτηκε για το ομαδικό πρόγραμμα ζωής των μελών του προσωπικού του.

Στη φωτογραφία, από αριστερά ο Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της ALTIUS INSURANCE κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης και ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης κ. Χριστόφορος Καπλάνης, κατά την υπογραφή της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.