1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. North P&I και Standard Club: Συμμαχία γιγάντων στις ναυτασφαλίσεις

North P&I και Standard Club: Συμμαχία γιγάντων στις ναυτασφαλίσεις

North P&I και Standard Club: Συμμαχία γιγάντων στις ναυτασφαλίσεις
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφάλισης στον ναυτιλιακό χώρο αναμένεται να σχηματιστεί τον επόμενο χρόνο μέσα από τη συγχώνευση των North P&I και η Standard Club.

Οι δύο οργανισμοί έχουν εισέλθει σε επίσημες συζητήσεις για μια προτεινόμενη συγχώνευση, μετά την έγκριση της πρότασης από τα αντίστοιχα συμβούλια τους, καθώς και την σχετική κοινοποίηση στις ρυθμιστικές αρχές.

«Με έναν αριθμό επιτυχημένων συγχωνεύσεων στην πρόσφατη ιστορία της, η North έχει πλήρη κατανόηση του φάσματος των πλεονεκτημάτων που διατίθενται στα μέλη από μία καλά σχεδιασμένη και καλά εκτελεσμένη ένωση», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της North, Paul Jennings.

«Με πορείες που αθροιστικά φτάνουν τα 300 χρόνια, ο συνδυασμός αυτών των δύο μοναδικών παρόχων, με τις συμπληρωματικές κουλτούρες, τις φιλοδοξίες και τις προσεγγίσεις τους, θα βασιζόταν στα δυνατά σημεία κάθε ενός» τόνισε ο Jennings.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.