1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Νέες υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας από την Generali τον ερχόμενο χρόνο

Νέες υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας από την Generali τον ερχόμενο χρόνο

Νέες υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας από την Generali τον ερχόμενο χρόνο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι εταιρείες Generali, Accenture και Vodafone έχουν δημιουργήσει ένα πακέτο υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας για να βοηθήσουν τους εταιρικούς πελάτες της ασφαλιστικής εταιρείας να εντοπίσουν, να αντιδράσουν και να ανακάμψουν από απειλές και συμβάντα στον κυβερνοχώρο.

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αποτελεί ολοένα και πιο κρίσιμο ζήτημα για τις εταιρείες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς οι επιθέσεις έχουν αυξηθεί όσον αφορά τον αριθμό και τον αντίκτυπο.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας προειδοποίησε τον Οκτώβριο ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι πιο εκτεθειμένα σε τέτοιους κινδύνους, με τις κυβερνοεπιθέσεις σε ευρωπαϊκές τράπεζες να αυξάνονται κατά 54% φέτος, και ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στην παρακολούθηση και τη διαχείρισή τους.

Οι νέες υπηρεσίες της Generali θα προσφέρονται σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεκινώντας από την Ευρώπη στις αρχές του 2022.

Περιλαμβάνουν αξιολόγηση κινδύνου στον κυβερνοχώρο, προσομοιώσεις επιθέσεων ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing) και προγράμματα εκμάθησης για την ενίσχυση της ικανότητας των πελατών να αποτρέπουν επιθέσεις αλλά και να αποκαθιστούν τις κανονικές λειτουργίες και να ελαχιστοποιούν τις συνέπειες μετά από μια επίθεση.

“Η τεχνολογία, οι ανάγκες των καταναλωτών και οι κίνδυνοι στον κυβερνοχώρο εξελίσσονται ραγδαία και ο ασφαλιστικός κλάδος πρέπει να επιταχύνει για να αγκαλιάσει νέες ψηφιακές ευκαιρίες και να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες κυβερνοασφάλειας”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Επικεφαλής Μετασχηματισμού του Ομίλου Generali Μπρούνο Σκαρόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πώς να συμμετάσχετε στο 7ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας

(Reuters) 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.