1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Μία ιστορία που αποδεικνύει έμπρακτα την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης!

Μία ιστορία που αποδεικνύει έμπρακτα την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης!

Μία ιστορία που αποδεικνύει έμπρακτα την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από την λειτουργία της και τις πραγματικές ιστορίες των ασφαλισμένων, την αξία που έχει για την κοινωνία και τον καθημερινό άνθρωπο της σύγχρονης εποχής που ζούμε.

Η Ασφάλιση, αποτελεί το πιο εξελιγμένο σύστημα αλληλεγγύης της σύγχρονης οικονομίας, καθώς οι πολλοί, πληρώνουν ασφάλιστρα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των λίγων που θα  έχουν κάποια απώλεια, χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιοι θα είναι, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες, οι εργαζόμενοι τους και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές δουλεύουν καθημερινά με σκοπό την σωστή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, ιδιωτών και επιχειρήσεων και καταφέρνουν να στέκονται δίπλα σε όσους τους έχουν ανάγκη ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές.

Είναι μεγάλη μας χαρά σαν ιστοσελίδα όταν συναντάμε στο διαδίκτυο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αλλού, πραγματικές ιστορίες ανθρώπων που εμπιστευτήκαν τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και σε μια δύσκολη τους στιγμή ο ασφαλιστής τους και η ασφαλιστική εταιρεία ήταν δίπλα τους αποζημιώνοντας τους για το περιστατικό που τους συνέβη και που είχαν φροντίσει να ασφαλίσουν.

Μία τέτοια ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η κα. Στέλλα Ζουλινάκη, ασφαλίστρια τα τελευταία 25 χρόνια και ιδιοκτήτρια του ασφαλιστικού γραφείου Feel Safe Insurance, που δραστηριοποιείτε στην Ελληνική αγορά από το 2014.

Η ιστορία εξιστορείται από μία πελάτισσα της κ. Ζουλινάκη όπου περιγράφει την περιπέτεια που είχε με την υγεία της όταν νόσησε από covid-19 τον Μάρτιο του 2021 η οποία περιλάμβανε πολύμηνη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς και σε κέντρο αποκατάστασης.

ιδιωτικής ασφάλισης
H κ Στέλλα Ζουλινάκη, επικεφαλής της FeelSafe Insurance

Η ασφαλισμένη με επιστολή της ευχαρίστησε την κ. Ζουλινάκη που από την πρώτη στιγμή στάθηκε με εξαιρετικό ενδιαφέρον προς την ίδια και την οικογένεια της τόσο ως άνθρωπος όσο και ως ασφαλιστικός σύμβουλος και με τις ορθές και άμεσες ενέργειες της η ασφαλιστική εταιρεία αποζημίωσε στο ακέραιο τα έξοδα που προέκυψαν από την περιπέτεια της υγείας της.

Η κ. Ζουλινάκη δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την συγκεκριμένη ιστορία με το σχόλιο ότι «Όταν λαμβάνω τέτοιου είδους μηνύματα, μόνο συγκίνηση και αγάπη για αυτό που υπηρετώ 25 χρόνια μπορώ να νιώθω. Διαβάζω μια ευχαριστήρια επιστολή από έναν άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε για τις υπηρεσίες μου και σε μια κρίσιμη στιγμή η αποζημίωση που έλαβε αποδεικνύει έμπρακτα την ουσιαστική αξία της ιδιωτικής ασφάλισης!».

Ακριβώς τέτοιες ιστορίες είναι που ενδυναμώνουν τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και τονώνουν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας προς τους ασφαλιστές και την ασφάλιση γενικότερα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.