1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Με ισχυρές επιδόσεις η Lloyd’s το 2022!

Με ισχυρές επιδόσεις η Lloyd’s το 2022!

Με ισχυρές επιδόσεις η Lloyd’s το 2022!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ισχυρές επιδόσεις αναδοχής αναφέρει η Lloyd’s για το 2022 εν αναμονή των επίσημων οικονομικών αποτελεσμάτων για το ολόκληρο το 2022 που θα δημοσιευθούν στις 23 Μαρτίου 2023.

Τα κυριότερα προκαταρτικά στοιχεία για το 2022 περιλαμβάνουν:

  • Τα ακαθάριστα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα παρουσίασαν αύξηση που ξεπερνά το 19% με τα ασφάλιστρα να ξεπερνούν τα 46 δισεκατομμύρια στερλίνες σε σύγκριση με τα 39,2 δισεκατομμύρια στερλίνες για το 2021. Η απόδοση αυτή αντανακλά έναν συνδυασμό ανάπτυξης από τις ισχυρές άμεσες αυξήσεις των τιμών του δολαρίου (8%) και την οργανική ανάπτυξη (3%)
  • Οι επιδόσεις αναδοχής βελτιώθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο κατά 1,6 ποσοστιαίες μονάδες για να επιτύχει μια συνδυασμένη αναλογία 91,9%, παρά τις σημαντικές αξιώσεις 12,7% συμπεριλαμβανομένων των ζημιών που προέκυψαν από τη σύγκρουση στην Ουκρανία και από τον τυφώνα Ian στη Φλόριντα.
  • Ο δείκτης ζημιών βελτιώθηκε στο 48,4% από 48,9% για το 2021.
  • Η λογιστική αντιμετώπιση της αύξησης των επιτοκίων στα χαρτοφυλάκια σταθερού εισοδήματος ανάγκασε σε απομείωση της αξίας των περιουσιακών στοιχείων και προβλέπεται να οδηγήσει σε υψηλότερες αποδόσεις των επενδύσεων τα επόμενα χρόνια. Η αναφερόμενη επένδυση με ζημία περίπου 3 δισεκατομμυρίων λιρών (χρήση 2021: 0,9 δισεκατομμύρια λίρες) είναι σύμφωνη με το αποτέλεσμα που αναφέρθηκε στο εξάμηνο. Η επενδυτική ζημία δεν έχει ταμειακό αντίκτυπο και αναμένεται να αντιστραφεί τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια καθώς τα περιουσιακά στοιχεία λήγουν, δήλωσε η Lloyd’s
  • Η επενδυτική ζημία θα οδηγήσει σε ζημία προ φόρων για ολόκληρο το έτος περίπου 0,8 δισεκατομμύρια λίρες (χρήση 2021: κέρδη £ 2,3 δισ.)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Lloyd's: Η κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης ως ευκαιρία να δείξουμε την αξία της ασφάλισης

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.