1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Lloyd’s: Παραμένει στα εμβληματικά κεντρικά γραφεία μέχρι το 2035

Lloyd’s: Παραμένει στα εμβληματικά κεντρικά γραφεία μέχρι το 2035

Lloyd’s: Παραμένει στα εμβληματικά κεντρικά γραφεία μέχρι το 2035
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Lloyd’s, η παγκόσμια ασφαλιστική και αντασφαλιστική εταιρεία, επιβεβαίωσε τη συνεχή παρουσία της στα ιστορικά κεντρικά γραφεία της One Lime Street τουλάχιστον μέχρι το 2035.

Η επέκταση της μίσθωσης περιλαμβάνει μια επιλογή παράτασης της εμβληματικής τοποθεσίας μέχρι το 2040.

Η συμφωνία εδραιώνει μια συνεργασία με την κινεζική ασφαλιστική εταιρεία Ping An, η οποία κατέχει αυτό το ιστορικό διατηρητέο κτίριο βαθμού Ι στο Λονδίνο από το 2013.

Αυτή η επέκταση όχι μόνο διασφαλίζει τη διατήρηση της εμβληματικής δομής, αλλά υπογραμμίζει επίσης την αφοσίωση της Lloyd στην προώθηση ενός χώρου εργασίας κατάλληλου για το μέλλον.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δέσμευσής της για τον εκσυγχρονισμό των χώρων εργασίας, η Lloyd’s σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την επέκταση της μίσθωσης για την περαιτέρω ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων των γκαλερί και των κοινόχρηστων χώρων.

Θα δοθεί έμφαση στην ενσωμάτωση ενεργειακά αποδοτικών κτιριακών υποδομών για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του κτιρίου, ευθυγραμμιζόμενη με τις παγκόσμιες προσπάθειες προς τη βιωσιμότητα.

Ο πρόεδρος των Lloyd’s, Bruce-Carnegie Brown, τόνισε τη σημασία του κτιρίου Lloyd’s στη συλλογική συνείδηση της αγοράς, δηλώνοντας: «Οι αλλαγές που κάναμε στο ισόγειο αυτό το καλοκαίρι σηματοδοτούν την έναρξη των φιλοδοξιών μας – αλλά υπάρχουν περισσότερα να έρθουν και θα επανασχεδιάσουμε άλλους χώρους στο κτίριο Lloyd’s για να υποστηρίξουμε τη συνεργασία και την καινοτομία της αγοράς μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Lloyd's of London: Ανεπαρκής σε θέματα ESG, σύμφωνα με έκθεση

Ο Bruce-Carnegie Brown πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε πώς λειτουργούν οι αλλαγές, ώστε η One Lime Street να παραμείνει ο εικονικός και δυναμικός χώρος που η αγορά και οι πελάτες μας χρειάζονται να είναι».

Η Lloyd’s έχει την έδρα της στο διατηρητέο κτίριο Grade I στην One Lime Street από το 1986. Σήμερα στεγάζει περισσότερες από 50 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, πάνω από 380 εγγεγραμμένους μεσίτες Lloyd’s, ένα παγκόσμιο δίκτυο άνω των 4.000 τοπικών κατόχων κάλυψης και το βραβευμένο Innovation Hub – το Lloyd’s Lab.

Η Lloyd’s ανακαίνισε πρόσφατα το Underwriting Room τον Σεπτέμβριο του 2023, το οποίο παρέχει πλέον αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα και χώρους εργασίας για την αγορά – ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τον αριθμό των Managing Agents που εκπροσωπούνται στο ισόγειο.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.