1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Λίγες μέρες μακριά από το BLIS Experience!

Λίγες μέρες μακριά από το BLIS Experience!

Λίγες μέρες μακριά από το BLIS Experience!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μόνο λίγες μέρες μακρυά βρίσκεται το φετινό BLIS Experience, μία διοργάνωση για τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου των Ασφαλίσεων ζωής, πραγματοποιείται φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά στον Λίβανο.

Η διοργάνωση που σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, θα συγκεντρώσει και φέτος μεγάλη συμμετοχή από την Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου 2023 στο Hiltion Beirut Habtoor Grand Hotel.

Ανάμεσα στους χορηγούς του φετινού BLIS Experience είναι οι Ασφαλιστικές Εταιρείες, Eurolife και Universal Life ενώ ανάμεσα στους εκθέτες της διοργάνωσης είναι η SoEasy Insurance Brokers που επενδύει σταθερά σε διοργανώσεις που προσελκύουν ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Το Cyprus Insurance News ως επικοινωνιακός συνεργάτης της διοργάνωσης σας μεταφέρει όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το κορυφαίο αυτό γεγονός του ασφαλιστικού κλάδου στην ευρύτερη περιοχή μας.

Το BLIS είναι μία πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Legacy Builders που έχει στόχο να συμβάλει στην ευημερία του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και της τοπικής οικονομίας του Λιβάνου.

Δείτε τους ομιλητές του συνεδρίου εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.