1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Κοινωνική Ασφάλιση
  6. »
  7. Κοινωνικές Ασφαλίσεις: Προκήρυξη διαγωνισμού για μίσθωση υπηρεσιών – Όλες οι λεπτομέρειες

Κοινωνικές Ασφαλίσεις: Προκήρυξη διαγωνισμού για μίσθωση υπηρεσιών – Όλες οι λεπτομέρειες

Κοινωνικές Ασφαλίσεις: Προκήρυξη διαγωνισμού για μίσθωση υπηρεσιών – Όλες οι λεπτομέρειες
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΥΚΑ) προκήρυξαν διαγωνισμό για την μίσθωση υπηρεσιών προσώπων για παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, με διάρκεια δώδεκα μήνες με δικαίωμα ανανέωσης, 6 μηνών συν 6 μηνών. Η αμοιβή καθορίστηκε στα €1.000 μηνιαίως και ο χώρος εργασίας θα είναι σε τοποθεσία που θα υποδείξουν οι ΥΚΑ στη Λευκωσία.

Για να συμμετάσχει κάποιο πρόσωπο στο Διαγωνισμό (Φυσικό πρόσωπο ή στην περίπτωση νομικού προσώπου το φυσικό πρόσωπο που θα υποδειχθεί) θα πρέπει απαραίτητα να κατέχει απολυτήριο αναγνωρισμένης Σχολής μέσης εκπαίδευσης με βαθμολογία απολυτηρίου τουλάχιστον 15/20 ή 75/100.

Λήψη Εγγράφων Διαγωνισμού

Οι Οικονομικοί Φορείς (φυσικά πρόσωπα ή/και νομικά πρόσωπα) που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων με αρ. ΥΚΑ 03/2022, μπορούν να λάβουν αντίγραφο των εγγράφων του Διαγωνισμού, χωρίς καμία χρέωση, μέσα από το χώρο του συγκεκριμένου Διαγωνισμού στο Σύστημα (www.eprocurement.gov.cy).

Οι εγγεγραμμένοι Οικονομικοί Φορείς προτρέπονται να συσχετιστούν με το χώρο του Διαγωνισμού ώστε να ενημερώνονται για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή/και τροποποιήσεις δυνατό να προκύψουν κατά τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Οι μη εγγεγραμμένοι Οικονομικοί Φορείς για να μπορέσουν να λάβουν τα Έγγραφα του Διαγωνισμού μπορούν να εγγραφούν δωρεάν ακολουθώντας τις οδηγίες στο Σύστημα. Για οποιαδήποτε βοήθεια για εγγραφή στο Σύστημα μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης του Συστήματος στο Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας στον αρ. τηλεφώνου: 22605050 (επιλογή 2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Δες πότε θα πάρεις τη σύνταξη ή το επίδομά σου

Τονίζεται ότι για να λογίζεται κάποιος ως Ενδιαφερόμενος Οικονομικός Φορέας και να λαμβάνει ειδοποιήσεις από το Σύστημα, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος ως χρήστης με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασής του και να συσχετιστεί με το διαγωνισμό.

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχουν επιλέξει για τον πιο πάνω Διαγωνισμό (Διαγωνισμός με αρ. ΥΚΑ 3/2022) τους πιο κάτω κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου για τις Δημόσιες Συμβάσεις – Common Procurement Vocabulary – CPV:

(1) CPV 75130000

(2) CPV 75131000

(3) CPV 75131100

(4) CPV 79500000

Υπό το φως των πιο πάνω, οποιοσδήποτε μη εγγεγραμμένος Οικονομικός Φορέας για να μπορέσει να λάβει τα Έγγραφα του Διαγωνισμού θα πρέπει να περιλάβει στην εγγραφή του στο σύστημα eprocurement τους πιο πάνω κωδικούς CPV.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.