1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ήρθε το miplace express από την Minerva Insurance – Η Νέα...

Ήρθε το miplace express από την Minerva Insurance – Η Νέα Εποχή Ασφάλισης Κατοικίας!

Ήρθε το miplace express από την Minerva Insurance – Η Νέα Εποχή Ασφάλισης Κατοικίας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Κατανοώντας τη σημασία της Ασφάλισης Κατοικίας και θέλοντας να ικανοποιήσει τις ολοένα αυξημένες σύγχρονες ανάγκες, η Minerva Insurance προσφέρει την πιο προσιτή, ευέλικτη και υψηλής ποιότητας Ασφάλεια.

Με το miplace express, η εταιρεία αναβάθμισε την Ασφάλιση Κατοικίας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο! Η Minerva Insurance προσφέρει τρία σχέδια που ικανοποιούν τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά καινοτόμες καλύψεις.

Γιατί να επιλέξετε το “miplace express”;

  1. Πολλαπλές Καλύψεις: Κάθε σπίτι είναι μοναδικό! Γι’ αυτό προσφέρουμε τρία διαφορετικά πακέτα – “Basic express“, “Advanced express” και “Elite express” – για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, από τις βασικές προστατευτικές καλύψεις μέχρι τις πιο εκτεταμένες.
  2. Ελκυστικό Ασφάλιστρο: Στη Minerva Insurance, πιστεύουμε ότι η ασφάλεια του σπιτιού δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια. Με το miplace express, μπορείτε να απολαμβάνετε αξιόπιστη προστασία χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού σας.
  3. Άμεση Εξυπηρέτηση: Στην εποχή της ταχύτητας, μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας μας να λάβετε πληροφορίες, να λάβετε προσφορά συμπληρώνοντας μόνο δύο στοιχεία και ακόμη να ζητήσετε Ασφάλιση.

Διατηρήστε το σπίτι σας ασφαλές και προστατέψτε το με το “miplace express” από τη Minerva Insurance. Επιλέξτε την καλύτερη λύση ασφάλισης για το σπίτι σας σήμερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του 2023 για τη Μινέρβα Ασφαλιστική

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να λάβετε προσφορά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Minerva Insurance ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο 7777 1414 για άμεση εξυπηρέτηση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.