1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Trust Insurance ξυρίζει τα … μουστάκια της!

Η Trust Insurance ξυρίζει τα … μουστάκια της!

Η Trust Insurance ξυρίζει τα … μουστάκια της!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Movember είναι η πιο επιτυχημένη φιλανθρωπική δράση σε παγκόσμιο επίπεδο που αλλάζει το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου. Η TRUST Insurance Cyprus συμβάλλει ετησίως στις προσπάθειες ωστόσο φέτος καλεί συναδέλφους και συνεργάτες της να συνταχθούν μαζί της.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά”. Και ναι… «ασχολούμαστε με τρίχες» και σώζουμε ζωές! 

Μένοντας αξύριστοι ή/και σπονσάροντας τους συμμετέχοντες ενδυναμώνουμε τις προσπάθειες ενημέρωσης για πρόληψη και αντιμετώπιση αντρικών καρκίνων και των συνεπειών τους.

Η εταιρεία καλέι όλους να συνταχθούν με την προσπάθεια μελών του προσωπικού της αλλά και του δικτύου άρτιων επαγγελματιών ασφαλιστικών πρακτόρων της “πριμοδοτώντας” τους με όποιο ποσό θέλει και μπορεί ο κάθε ένας.

Δείτε τους Mo-Brothers της Trust Insurance εδώ και επιλέξτε το…μουτσάκι που θα χορηγήστε. 

Το ξύρισμα θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στις 15:00 στα Κεντρικά Γραφεία της TRUST Insurance Cyprus στη Λευκωσία και η εταιρεία καλεί όλους να δώσουν το παρών τους με τις τρίχες τους, τις χορηγίες τους ή και με τα δυο!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.