1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Trust Insurance συμμετέχει στην πορεία με τις ροζ φιγούρες που...

Η Trust Insurance συμμετέχει στην πορεία με τις ροζ φιγούρες που διοργανώνει η Europa Donna

Η Trust Insurance συμμετέχει στην πορεία με τις ροζ φιγούρες που διοργανώνει η Europa Donna
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Trust Insurance Cyprus διαχρονικά στο πλευρό των προσπαθειών ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και την σημασία της πρόληψης.

Όπως κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο η Εταιρεία ντύνεται στα “ροζ” προς τιμή του μήνα ευαισθητοποίησης.

Την ίδια στιγμή, με μεγάλη υπερηφάνεια η Trust συμμετέχει και φέτος στην πορεία με τις ροζ φιγούρες που διοργανώνει η Europa Donna, το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου. 

H Πορεία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Επιτρόπου της ΕΕ, για την Υγεία και Ασφάλεια των Τροφίμων Στέλλας Κυριακίδου, η οποία θα παρευρεθεί και θα πορευθεί με συμμετέχοντες.

Tο μήνυμα της φετινής πορείας της Europa Donna Κύπρου, της μεγαλύτερης εκδήλωσης συμπαράστασης στους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, είναι το ‘Δικαίωμα στη Λήθη’ – ‘The Right to be Forgotten’, στηρίζοντας όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου, που έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν στη ζωή τους, χωρίς διακρίσεις, έχοντας πρόσβαση σε ασφαλιστικές καλύψεις και χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις. 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.