1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Η Μαλαισία δίνει το παράδειγμα στην ασφάλιση αυτοκινήτου!

Η Μαλαισία δίνει το παράδειγμα στην ασφάλιση αυτοκινήτου!

Η Μαλαισία δίνει το παράδειγμα στην ασφάλιση αυτοκινήτου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η PolicyStreet, μια καινοτόμος πάροχος ασφαλιστικών λύσεων, και η CARSOME, η μεγαλύτερη ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου αυτοκινήτων στην Νοτιοανατολική Ασία, ενώνουν τις δυνάμεις τους και λανσάρουν το CARSOME Care+, ένα μοναδικό πρόγραμμα κάλυψης ατυχημάτων αυτοκινήτου για τους Μαλαισιανούς.

Όπως διαβάζουμε στο fintech.global, αυτή η πρωτοποριακή κάλυψη περιλαμβάνει προστασία σε περίπτωση ανεργίας, εξασφαλίζοντας τη δωρεάν αποπληρωμή του δανείου αυτοκινήτου στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος χάσει τη δουλειά του. Προσφέρεται σε όλους τους Μαλαισιανούς που αγοράζουν ένα πιστοποιημένο αυτοκίνητο της CARSOME με δάνειο από την CARSOME Capital, χωρίς επιπλέον κόστος.

Η εταιρική συνεργασία στοχεύει στη μείωση του κενού προστασίας σε μια χώρα όπου περίπου 30 εκατομμύρια Μαλαισιανοί, δηλαδή το 90% του πληθυσμού, έχουν ανεπαρκή ασφάλιση. Η πολιτική CARSOME Care+ προσφέρει κάλυψη για ατυχήματα προσωπικού αυτοκινήτου έως και 10.000 ρινγκίτ (RM) σε περίπτωση ατυχήματος με θάνατο ή μόνιμη αναπηρία.

Η CARSOME, που είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες της, παρέχει ολοκληρωμένη προστασία σε κάθε πελάτη που αγοράζει ένα πιστοποιημένο αυτοκίνητο της CARSOME. Από την άλλη πλευρά, η PolicyStreet, η οποία έχει καθιερωθεί ως καινοτόμος πάροχος λύσεων ασφάλισης, προσφέρει πολιτικές που καλύπτουν διάφορες ανάγκες.

Ως μια επιπλέον λειτουργία, η πολιτική CARSOME Care+ καλύπτει τις πληρωμές δανείων αυτοκινήτου έως 1.000 RM ανά μήνα για ένα μέγιστο διάστημα έξι μηνών, προσφέροντας οικονομική προστασία για εκείνους που πλήττονται από απώλεια της θέσης εργασίας τους ή από μείωση προσωπικού. Άλλα οφέλη αυτής της κάλυψης περιλαμβάνουν εβδομαδιαία επιδόματα νοσηλείας, προστασία “έξυπνου” κλειδιού, προστασία από κλοπή προσωπικών αντικειμένων στο αυτοκίνητο και επίδομα ταξιδιού για τη μετακίνηση παιδιών προς σχολεία και φροντιστήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Ο κλάδος αυτοκινήτων πιο ευάλωτος

Ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PolicyStreet, Yen Ming Lee, δήλωσε: “Αν και η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική για τα νόμιμα οχήματα, δεν υπάρχουν κανονισμοί για να διασφαλίσουν ότι οι οδηγοί έχουν προστασία κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Μέσω της συνεργασίας μας με την CARSOME, ελπίζουμε να μειώσουμε το κενό προστασίας και να προστατεύσουμε τους Μαλαισιανούς οδηγούς που έχουν ανεπαρκή ασφάλιση.”

Ο Eric Cheng, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της CARSOME, δήλωσε: “Στην CARSOME, πιστεύουμε ότι το να έχεις ένα αυτοκίνητο είναι περισσότερο από απλά ένα μέσο μεταφοράς – είναι μια σημαντική επένδυση και μέρος της ζωής των πελατών μας. Το CARSOME Care+, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα εγγύηση ποιότητας μέσω του CARSOME Certified, εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε την αγορά αυτοκινήτου χωρίς ανησυχίες και προβλήματα.”

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.