1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Υγεία
  6. »
  7. Εξελίξεις στην Υγεία: Το νέο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που έρχεται στην Πάφο...

Εξελίξεις στην Υγεία: Το νέο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που έρχεται στην Πάφο και η ένταξη από σήμερα της Πολυκλινικής Υγεία στο ΓεΣΥ!

Εξελίξεις στην Υγεία: Το νέο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που έρχεται στην Πάφο και η ένταξη από σήμερα της Πολυκλινικής Υγεία στο ΓεΣΥ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Συνεχής είναι οι εξελίξεις στον τομέα της υγείας τους τελευταίους μήνες, γεγονότα που επηρεάζουν άμεσα και την Ασφαλιστική Βιομηχανία και ιδιαίτερα τον κλάδο της Ασφάλισης Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.

Μετά την ανακοίνωση τον προηγούμενο μήνα από το American Medical Center για την ενός νέου υπερσύγχρονου Ιατρικού Κέντρου στη Λεμεσό, σειρά είχε την περασμένη βδομάδα η ανακοίνωση της έγκρισης άδειας ίδρυσης του METROPOLITAN PRIVATE HOSPITAL στην Πάφο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών ιδιωτικό νοσηλευτήριο 14.000 τ.μ., που διαθέτοντας επτά, πλήρως εξοπλισμένα χειρουργεία, υπερσύγχρονο τμήμα επειγόντων περιστατικών, 75 κλίνες, μονάδα εντατικής θεραπείας και γραφεία ιατρών, στοχεύει να αποτελέσει ορόσημο της παροχής υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο. 

Στο ενημερωτικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, το Διοικητικό Συμβούλιο του METROPOLITAN PRIVATE HOSPITAL εξέφραζε τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες για την επίτευξη αυτού του στόχου και ιδιαίτερα στους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας.

Από την άλλη πλευρά, στη Λεμεσό, ολοκληρώνεται σήμερα το πολυσυζητημένο ζήτημα με την Πολυκλινική Υγεία, αφού αυτή εντάσσεται κι επίσημα στο δίκτυο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ). Η πολυκλινική θα παρέχει, από εδώ και πέρα, ενδονοσοκομειακή φροντίδα, αλλά και υπηρεσίες στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nimela Insurance Blog: Γιατί να κάνω Ασφάλεια Υγείας και τι να προσέξω;

Σύμφωνα με δεδομένα από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, περίπου 60 νοσηλευτήρια είναι πλέον συμβεβλημένα με το ΓεΣΥ, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών μονάδων υγείας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.