Home Events Εκπαιδευτικά Προγράµµατα Εκπ. Πρόγραμμα: Εκπαίδευση Μελών Εσωτερικής Υπηρεσίας Προστασίας και Πρόληψης
seminario-eypp

Εκπ. Πρόγραμμα: Εκπαίδευση Μελών Εσωτερικής Υπηρεσίας Προστασίας και Πρόληψης

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, προσφέρει το εκπαιδευτικό πρόγραµµα µε θέµα “Εκπαίδευση Μελών Εσωτερικής Υπηρεσίας Προστασίας και Πρόληψης (ΕΣΥΠΠ)”.

Αποτελεί νοµική απαίτηση ( Κ.∆.Π. 158/2021) για όλες τις επιχειρήσεις, ο εργοδότης να ορίζει γραπτώς εργοδοτούµενούς του για να:

· Ασχολούνται µε τις δραστηριότητες προστασίας και πρόληψης των κινδύνων που υφίστανται ή δύναται να δηµιουργηθούν στην εγκατάσταση, στο υποστατικό ή/και την επιχείρησή του και
· Για σκοπούς παροχής συµβουλευτικής βοήθειας σε αυτόν, για την λήψη των προληπτικών και προστατευτικών µέσων ή/και οποιωνδήποτε άλλων µέτρων που αφορούν την προστασία των εργοδοτουµένων ή/και άλλων προσώπων που µπορεί να επηρεαστούν από τις δραστηριότητες του κατά την εργασία.

Τα πρόσωπα που ορίζονται βάσει των παραπάνω αποτελούν την Εσωτερική Υπηρεσία Προστασίας και Πρόληψης (ΕΣΥΠΠ).

Η ΕΣΥΠΠ πρέπει να αποτελείται κατ ελάχιστον από Υπεύθυνο και Αναπληρωτή Υπεύθυνο Ασφάλειας και Υγείας. Η εκπαίδευση των μελών της ΕΣΥΠΠ είναι νομοθετικά καθορισμένη, με συγκεκριμένο περιεχόμενο ελάχιστης διάρκειας 36 ωρών.

Το σεμινάριο διάρκειας 36 ωρών « Εκπαίδευση μελών Εσωτερικής Υπηρεσίας Προστασίας και Πρόληψης (ΕΣΥΠΠ)» καλύπτει όλες τις νομικές απαιτήσεις (Κ.∆.Π. 158/2021 και Κ.∆.Π. 238/2021) αναφορικά με την εκπαίδευση των μελών της ΕΣΥΠΠ της επιχείρησης και εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με την απαραίτητη κατάρτιση σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας. Παράλληλα, το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του Ασφαλιστικού τομέα.

Date

07 Μαρ 2023 - 09 Ιούν 2023
Expired!

Time

8:30 am - 4:00 pm

ΚΟΣΤΟΣ

€460.00

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Περισσότερα

ΧΩΡΟΣ

Ασφαλιστικό Κέντρο
Ζήνωνος Σώζου 23, 4ος όροφος, Λευκωσία
Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου
Phone
+35722761530
Email
[email protected]

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Αλκιβιάδης Κούµαρος
Περισσότερα

Next Occurrence

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.