1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου: Βραδιά Βραβεύσεων 2022 με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς Υπερβολές»

Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου: Βραδιά Βραβεύσεων 2022 με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς Υπερβολές»

Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου: Βραδιά Βραβεύσεων 2022 με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς Υπερβολές»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μια μοναδική βραδιά βραβεύσεων, έλαβε χώρα στις 31 Μαΐου 2023 στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό, γιορτάζοντας τις επιτυχίες των Συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου) & της Εθνικής Γενικών Ασφαλειών (Κύπρου). 

Το κεντρικό μήνυμα της βραδιάς “Χωρίς Υπερβολές” τονίζει ότι η αδιάκοπη ανάπτυξη τα τελευταία 10 χρόνια δεν σημαίνει ότι η επιτυχία είναι δεδομένη. H αποστολή της ομάδας μας είναι να εξακολουθήσει να κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελλάδος, ο Πρόεδρος & τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των θυγατρικών στην Κύπρο, το Διοικητικό Προσωπικό, το Δίκτυο Πωλήσεων και οι σύζυγοι των βραβευθέντων και διακεκριμένων συνεργατών.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Δημοσθένης Τζιάζας, επεσήμανε ότι η φιλοσοφία αυτής της επιτυχημένης ομάδας πωλήσεων: «Κάθε μέρα κάτι ακόμα, κάθε μήνα κάτι περισσότερο, κάθε χρόνο κάτι καλύτερο» διαχρονικά αποφέρει ισχυρά αποτελέσματα! Η συνεχής πολύπλευρη υποστήριξη της εξέλιξης των ανθρώπων μας επιτρέπει τον οραματισμό ενός μέλλοντος χωρίς φραγμούς και όρια.

Δημοσθένης Τζιάζας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ελευθέριος Βασιλείου, ανέφερε ότι η διαχρονική ανάπτυξη βασίζεται στην καθημερινή αρμονική συνεργασία όλων. Βεβαίως, πέρα από το τι έχει επιτευχθεί μέχρι χθες, είναι πιο σημαντικό να συνεχιστεί η σταθερή πορεία εξέλιξης. Προς τούτο, αναγνώρισε την καθοριστική συμβολή των ανθρώπων της Εταιρείας και των οικογενειών τους που αδιαλείπτως στηρίζουν την ομαδική προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι καλύτεροι στο Cyprus Insurance News - Δηλώστε συμμετοχή
Ελευθέριος Βασιλείου

O Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εταιριών κ. Τάσος Αναστασίου στο σύντομο χαιρετισμό του σχολίασε ότι το ισχυρό πνεύμα ομαδικότητας αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για αυτή την επιτυχημένη πορεία και θα είναι οδηγός για τη συνέχεια. Ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την εμφανή αλληλοϋποστήριξη και συνεργασία τα τελευταία 10 χρόνια, αναμένοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Τάσος Αναστασίου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελλάδος κος Robert Gauci, εξήρε την ομαδικότητα, τον επαγγελματισμό και την εργασία υψηλής ποιότητας της ομάδας στην Κύπρο, που θα καταστήσουν την Εθνική Ασφαλιστική μια από τις πρωτοπόρους ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας. Μαζί, σημείωσε, θα τα καταφέρουμε…χωρίς υπερβολές, αλλά με αποφασιστικότητα!

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελλάδος κ. Andrzej Klesyk στον δικό του θερμό χαιρετισμό ανάφερε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την ομάδα στην Κύπρο, που αποδεικνύει καθημερινά ότι ξέρει να κερδίζει, όπως φαίνεται μέσα από τα τελευταία 10 έτη συνεχούς ανάπτυξης. Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι από την δική του θέση, θα υποστηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας για περαιτέρω ενίσχυση στην Κύπρο!

Andrzej Klesyk

Στο κλείσιμο της Βραδιάς, ο Managing Director της CVC Capital Partners, κ. Κωνσταντίνος Ρόκας επεσήμανε ότι ο μέτοχος είναι υπερήφανος για τα έως σήμερα αποτελέσματα, προτίθεται να μεγαλώσει την παρουσία του στην Κύπρο και θα στηρίξει την ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Εθνικής Γενικών Ασφαλειών Κύπρου προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, συνεχάρη τους συμμετέχοντες για τη συνεχή και βιώσιμη ανάπτυξη της Εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο προσεχές μέλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αυτοί είναι οι κορυφαίοι της Eurolife για το 2023

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.