1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. ΕΡΧΕΤΑΙ: Αποκλειστική Συνέντευξη του Α’ Εκτελεστικού Διευθυντή της Trust Insurance, κ....

ΕΡΧΕΤΑΙ: Αποκλειστική Συνέντευξη του Α’ Εκτελεστικού Διευθυντή της Trust Insurance, κ. Χρίστου Χριστοδούλου!

ΕΡΧΕΤΑΙ: Αποκλειστική Συνέντευξη του Α’ Εκτελεστικού Διευθυντή της Trust Insurance, κ. Χρίστου Χριστοδούλου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία εφ’ όλης της ύλης – on-camera – συνέντευξη έρχεται την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στο Cyprus Insurance WEBTV, την μοναδική διαδικτυακή τηλεόραση του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο.

Σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής της 3ης μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας Γενικού Κλάδου στη χώρα μας, κ. Χρίστου Χριστοδούλου, ξεδιπλώνει τους στόχους και τους σχεδιασμούς της Trust Insurance Cyprus για τη νέα χρονιά ενώ μας δίνει απαντήσεις σε καίρια θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο συνολικά.

Η συνέντευξη θα προβληθεί από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube αλλά και από τη σελίδα του Cyprus Insurance News στο Facebook.

Για αρχή δείτε ένα μικρό βίντεο με στιγμιότυπα της συνέντευξης και κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.