1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Ελλάδα: Αποχωρεί από την Εθνική Ασφαλιστική ο Μιχάλης Τάτσης

Ελλάδα: Αποχωρεί από την Εθνική Ασφαλιστική ο Μιχάλης Τάτσης

Ελλάδα: Αποχωρεί από την Εθνική Ασφαλιστική ο Μιχάλης Τάτσης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μία ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά του προς την εταιρία, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Robert Gauci, ανακοίνωσε την αποχώρηση στο τέλος Μαΐου, του διευθυντή δικτύων πωλήσεων Μιχάλη Τάτση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του κ Robert Gauci.

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συνεργάτες,
Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι, μετά από εννέα χρόνια επιτυχημένης πορείας στη Διεύθυνση Δικτύων Πωλήσεων, ο κ. Μιχάλης Τάτσης, ολοκληρώνοντας έναν σημαντικό επαγγελματικό κύκλο, αποχωρεί από την Εταιρία, στο τέλος Μαΐου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Μιχάλη για τον επαγγελματισμό και την προσωπική του αφοσίωση. Θέλουμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για το μέλλον, καθώς είμαστε βέβαιοι για την απόλυτη επιτυχία των επόμενων σχεδίων του!
Robert Gauci Διευθύνων Σύμβουλος

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

insuranceforum.gr

To Insuranceforum.gr είναι μια κλαδική ιστοσελίδα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου. Είναι online από το 2010 και είναι το μοναδικό κλαδικό site για τον Ασφαλιστικό Κλάδο με έδρα την Βόρεια Ελλάδα. Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αποκαλυπτικό περιεχόμενο ενημερώνει καθημερινά πάνω από 2.500 μοναδικούς επισκέπτες.

Από τον Νοέμβριο του 2021 το insuranceforum.gr και το Cyprus Insurance News συνεργάζονται στενά μέσω της δημιουργίας και ανταλλαγής πρωτογενούς περιεχομένου για την Ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.