1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Uncategorized
  6. »
  7. Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων από το Nicosia Mall

Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων από το Nicosia Mall

Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων από το Nicosia Mall
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μια νέα, καινοτόμα και πρωτοποριακή υπηρεσία προσθέτει το Nicosia Mall στις ήδη αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης.

Ήδη, οι πρώτοι δύο σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, έχουν εγκατασταθεί στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Nicosia Mall και περιμένουν όλους όσους οδηγούν ηλεκτρικά και plug-in οχήματα. Camera Icon  +32Camera Icon  +33

Η εν λόγω υπηρεσία, η οποία θα παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες του Nicosia Mall για όλη τη διάρκεια του 2022, προσφέρεται σε συνεργασία με τις εταιρείες Unicars και EKCO Maximum Power.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνετε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.