1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Αυτές είναι οι εταιρείες που πωλούν online

Αυτές είναι οι εταιρείες που πωλούν online

Αυτές είναι οι εταιρείες που πωλούν online
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην σημερινή εποχή οι καταναλωτές έχουν την τάση να θέλουν να κάνουν όλες τους τις δουλειές τους Online από την άνεση του σπιτιού τους. Ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια λόγο της πανδημίας οι ηλεκτρονικές αγορές αυξήθηκαν ραγδαία σε όλο τον κόσμο ενώ όλες οι επιχειρήσεις έκαναν και κάνουν ενέργειες για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Τι συμβαίνει όμως με τον ασφαλιστικό κλάδο;

Κατά γενική ομολογία, όπως αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ασφαλιστικό συνέδριο, οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο λόγο και της πανδημίας έκαναν αλλαγές στον τρόπο που εργάζονταν. Οι φυσικές συναντήσεις έγιναν τηλεδιασκέψεις, μέρος του προσωπικού τους δούλευε από το σπίτι και γενικότερα οι εταιρείες έκαναν ραγδαία βήματα όσο αφορά την λειτουργία τους για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ειδικές καταστάσεις που μας έφερε η πανδημία.

Ποιες εταιρείες όμως σήμερα στην Κύπρο πωλούν ασφαλιστικά συμβόλαια μέσω διαδικτύου; Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε πέντε εταιρείες που διαθέτουν τα συμβόλαια τους διαδικτυακά και ο πελάτης μπορεί να πάρει προσφορά και να αγοράσει μέσω της ιστοσελίδας τους.

Gan Direct

Η Gan Direct είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που εφάρμοσε το μοντέλο της απευθείας ασφάλισης στην Κύπρο. Μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας ο καταναλωτής αλλά και οι εταιρείες, μπορούν να πάρουν προσφορά, ν’ αγοράσουν ή να ανανεώσουν ένα από τα συμβόλαια της εταιρείας τα οποία περιλαμβάνουν Ασφάλεια Οχήματος, Ασφάλεια Κατοικίας/Περιουσίας, Ασφάλεια Επιχειρήσεων και Ασφάλεια Υγείας. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο πελάτης μπορεί να επιλέξει περίοδο ασφάλισης από μία μέρα μέχρι και ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αυτοί είναι οι λόγοι που μας αποσπούν την προσοχή στην οδήγηση!

Ακόμη μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας οι πελάτες μπορούν να κάνουν τροποποιήσεις στα συμβόλαια τους, να ελέγξουν την πρόοδο των απαιτήσεών τους και να ανανεώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Ακόμη μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης της εταιρείας οι χρήστες μπορούν να δουν τους βαθμούς τους, να τους εξαργυρώσουν ή να τους κάνουν δωρεάν σε ένα κοινωφελή ίδρυμα.

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.gandirect.com

Anytime

Η anytime είναι η πρώτη εταιρεία που έφερε την online ασφάλιση στην Ελλάδα, ανήκει στην οικογένεια της Interamerican και ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στην Κύπρο το 2017. Η εταιρεία που δίνει μεγάλη σημασία στην απλότητα, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να πάρει προσφορά και να αγοράσει ένα συμβόλαιο Οχήματος ή Κατοικίας με λίγα μόνο κλικ.

Ακόμη μέσω της online υπηρεσίας «my anytime» οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να βλέπουν αναλυτικές πληροφορίες για τα συμβόλαιά τους, να έχουν πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, να πληρώνουν τα ασφάλιστρα τους και να παρακολουθούν τις πληρωμές τους. Ακόμη μπορούν να υποβάλλουν αίτημα αλλαγής για τα συμβόλαια τους, να αλλάζουν τα στοιχεία τους και να βρίσκουν απαντήσεις στα πιο συχνά τους ερωτήματα.

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.anytimeonline.com.cy

Γενικές Ασφάλειες Κύπρου

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου είναι από τις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας στην Κύπρο. Το 2017 η εταιρεία συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, εγκαινιάζει ένα καινούργιο κανάλι πωλήσεων δίνοντας τη δυνατότητα ασφάλισης μέσω Διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αυτοί είναι οι λόγοι που μας αποσπούν την προσοχή στην οδήγηση!

Με μία απλή και κατανοητή διαδικασία ο χρήστης μπορεί να πάρει προσφορά αλλά και να αγοράσει Ασφάλεια Οχήματος ή Κατοικίας, Ασφάλεια Οδηγών, Ασφάλεια Ταξιδιού και Ασφάλεια Κυνηγών. Η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και η πληρωμή γίνετε με ασφάλεια μέσω της πύλης της JCC.

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.gic.com.cy

Hellas Direct

Η Hellas Direct είναι μία Κυπριακή εταιρεία που ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ελληνική αγορά το 2012. Η Hellas Direct, μία εταιρεία νέας γενιάς όπως δηλώνει, ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στην Κυπριακή αγορά το 2018 και μέχρι αυτή την στιγμή διαθέτει στο κοινό μόνο ασφάλεια κατοικίας.

Όπως διαφημίζει η εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα της μπορεί ο χρήστης σε μόνο ένα λεπτό να πάρει προσφορά και να αγοράσει το συμβόλαιο του. Χωρίς να ρωτά πολλές ερωτήσεις και δίνοντας την επιλογή ασφάλισης από 1 μέρα μέχρι 1 χρόνο, η εταιρεία υπόσχεται μία διαφορετική εμπειρία.

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.hellasdirect.com.cy

Eurosure

Η Eurosure ξεκίνησε την λειτουργία της στην Κύπρο το 1992,  δραστηριοποιείται στον τομέα ασφαλίσεων γενικού κλάδου και προσφέρει όλων των ασφαλιστικών προϊόντων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα την διάθεση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδα της.

Αυτή την στιγμή οι ιδιώτες πελάτες της εταιρείας μπορούν να πάρουν προσφορά και να αγοράσουν συμβόλαιο Κατοικίας και Ασφάλεια Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης – Αλλοδαπών ενώ για τους εταιρικούς πελάτες είναι διαθέσιμα τα συμβόλαια Επιχειρήσεων, Ευθύνης Εργοδότη, Αστικής Ευθύνης και Ασφαλιστήριο Εργολάβων κατά Παντός Κινδύνου. Οι πληρωμές γίνονται μέσω JCC ενώ ο χρήστης μπορεί ακόμη να δει πληροφορίες τόσο για τα συμβόλαια του αλλά για τις προσφορές που πήρε στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αυτοί είναι οι λόγοι που μας αποσπούν την προσοχή στην οδήγηση!

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.eurosure.com

Progressive Ασφαλιστική

Η Progressive Ασφαλιστική βρίσκεται στην αγορά εδώ και 30 χρόνια με συνεχή πρόοδο, καινοτομία  και τεχνολογία.  Η Progressive πρωτοπορεί με την ιστοσελίδα https://mi.progressiveic.com όπου μπορεί ο πελάτης να ασφαλίσει τις νέες ηλεκτρονικές του συσκευές (κινητά τηλέφωνα και tablet) διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης μπορεί να ασφαλίσει την  καινούργια  συσκευή του από την ιστοσελίδα της εταιρείας και να πληρώσει μέσω των ασφαλισμένων συστημάτων  της JCC. Θα λάβει την ασφάλεια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (email) ενώ η διαδικασία απαίτησης για τυχόν ζημία είναι και αυτή αυτοματοποιημένη για καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση.

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο https://mi.progressiveic.com

Σημαντικές Σημειώσεις

  • Οι πληροφορίες έχουν συλλεγεί μετά από έρευνα στις ιστοσελίδες των ασφαλιστικών εταιρειών. Για περισσότερες πληροφορίες οι αναγνώστες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις ίδιες τις εταιρίες.
  • Εάν εκ παραδρομής έχουμε παραλείψει κάποια εταιρεία που προσφέρει online συμβόλαια, μπορούν οι εταιρείες να μας στείλουν πληροφορίες στο [email protected] και θα προστεθούν στο άρθρο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.