1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Οικονομια
  6. »
  7. Ασταμάτητος ο πληθωρισμός! Στο 4,3% η αύξηση σε σχέση με πέρσι!

Ασταμάτητος ο πληθωρισμός! Στο 4,3% η αύξηση σε σχέση με πέρσι!

Ασταμάτητος ο πληθωρισμός! Στο 4,3% η αύξηση σε σχέση με πέρσι!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τα αποτελέσματα του Εναρμονισμένου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή για τον μήνα Νοέμβριο 2021 ανακοίνωσε σήμερα η στατιστική υπηρεσία.

Ο Εναρμονισμένος Δείκτης Τιμών Καταναλωτή τον Νοέμβριο 2021 αυξήθηκε κατά 4,3% σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2020, φτάνοντας τις 105.36 μονάδες ενώ σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα αυξήθηκε κατά 0,57 μονάδες. Για την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2021, σημειώθηκε αύξηση 2,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι μεγαλύτερες μεταβολές στις οικονομικές κατηγορίες συγκριτικά με τον Νοέμβριο του 2020 καταγράφηκαν στον Ηλεκτρισμό με ποσοστό 35,7% και στα Πετρελαιοειδή με ποσοστό 30,3%. Σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, η μεγαλύτερη μεταβολή παρουσιάστηκε στον Ηλεκτρισμό με ποσοστό 7,5%.

Όπως είναι λογικό η αύξηση των τιμών επηρεάζει και την ασφαλιστική βιομηχανία τόσο σε επίπεδο πληρωμής απαιτήσεων αλλά και λειτουργείας των εταιρειών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.