1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Κατοικίας 2022
  6. »
  7. Ασφάλεια Κατοικίας SoEasy: Τόσο απλή όπως και το όνομα μας!

Ασφάλεια Κατοικίας SoEasy: Τόσο απλή όπως και το όνομα μας!

Ασφάλεια Κατοικίας SoEasy: Τόσο απλή όπως και το όνομα μας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τέσσερα προγράμματα ασφάλισης από τη SoEasy Insurance για το σπίτι σας.

Το σπίτι σας είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο σε αξία περιουσιακό στοιχείο που έχετε στην ιδιοκτησία σας αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστο αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των ανθρώπων στη χώρα μας. Πέραν της ίδιας της αξίας του όμως, είναι σημαντικό και για άλλους πολλούς λόγους. Αποτελεί το «καταφύγιο» μας για ότι συμβεί στη ζωή μας, είναι ο χώρος που νιώθουμε ασφάλεια και προστασία, για εμάς και την οικογένεια μας.

Πως γίνεται όμως εμείς να νιώθουμε ασφάλεια στο σπίτι μας και την ίδια στιγμή να μην το έχουμε ασφαλίσει; Στη SoEasy Insurance πιστεύουμε ότι κανείς δεν μπορεί να νιώθει απολύτως ασφαλής στο σπίτι του εάν δεν το έχει ασφαλισμένο.

Το συμβόλαιο ασφάλισης κατοικίας SoEasy Insurance προστατεύει την κατοικία σας προσφέροντας σας μία πλειάδα καλύψεων που αφορούν γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας και θέτουν το «καταφύγιο» μας σε κίνδυνο.

Η Ασφάλεια Κατοικίας της SoEasy Insurance

Στη SoEasy Insurance έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά προγράμματα τα οποία περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό καλύψεων που θα προστατέψουν το σπίτι σας από τους πιο συνηθισμένους αλλά και τους πιο ασυνήθιστούς κινδύνους που το απειλούν.

Το πιο απλό πρόγραμμα της SoEasy Insurance περιλαμβάνει περισσότερες από 20 μοναδικές καλύψεις ενώ στο πιο περιεκτικό μας πρόγραμμα, το VIP PLATINUM, οι καλύψεις που προσφέρουμε σας παρέχουν την απόλυτη προστασία και ηρεμία από τα απρόοπτα που απειλούν καθημερινά την κατοικία σας.

Το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας VIP Platinum της SoEasy Insurance, περιλαμβάνει περισσότερες από 40 μοναδικές καλύψεις, που προστατεύουν την κατοικίας σας από όλα τα αναπάντεχα που μπορεί να συμβούν.

Πέραν της προστασίας της κατοικίας σας από ζημιές που μπορούν να συμβούν από πυρκαγιά, κεραυνό, σεισμό, καταιγίδα, πλημμύρα, έκρηξη, κλοπή και πολλά άλλα το VIP Platinum της SoEasy Insurance καλύπτει επίσης αστική ευθύνη για εσάς και την οικογένεια σας, προστατεύοντας σας έτσι σε περίπτωση που για παράδειγμα κάποιος τραυματιστεί εντός της περιουσίας σας.

Ποια είναι η SoEasy Insurance και γιατί να μας επιλέξετε

H SoEasy Insurance δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό τομέα ως μεσίτης ασφαλίσεων από το 2010. Ως μεσίτες ασφαλίσεων διατηρούμε τη νομική και οικονομική μας ανεξαρτησία έναντι των ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Σαν SoEasy Insurance ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο όλων μας των ενεργειών αφού είναι σε εκείνον που έχουμε την υποχρέωση για σωστή τήρηση των οδηγιών του με σκοπό την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών.  

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τους πελάτες μας που επιθυμούν να ασφαλιστούν σωστά και αναζητούμε πάντα τις καλύτερες λύσεις της αγοράς για κάθε ενδιαφερόμενο.

Στη SoEasy Insurance είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ασφαλιστικών λύσεων που περιλαμβάνουν ποιοτική προστασία η οποία δίνει αξία στα χρήματα των πελατών μας. Επιθυμία μας είναι η δημιουργία και διατήρηση επιτυχημένων και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας ενώ παράλληλα επιδιώκουμε τη στήριξη των  συνεργατών ασφαλιστικών μας συμβούλων για σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη των στόχων τους.

Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των πελατών μας παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες ιδιαίτερα εξατομικευμένες, φιλικές και πάνω από όλα αξιόπιστες.

Η SoEasy Insurance έχει γραφεία σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο ενώ προσφέρουμε και επιλεγμένα προϊόντα, όπως η ταξιδιωτική ασφάλιση και η επαγγελματική ευθύνη, μέσα από την ιστοσελίδα μας στο https://soeasyinsurance.com.cy/

Η αποστολή και οι Αξίες μας

Αποστολή μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους, με άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Το πιο σημαντικό όμως για εμάς είναι να είμαστε πιστοί στις αξίες μας, οι οποίες είναι:

  • Δέσμευση: Προς τους πελάτες, εργαζόμενους, συνεργάτες και μετόχους
  • Ανάπτυξη: Βελτιωνόμαστε για να προσαρμοζόμαστε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που ζούμε
  • Ταπεινότητα: Ενώ συναλλασόμαστε εξωτερικά ή εσωτερικά της εταιρείας
  • Συμμόρφωση: Τόσο ηθικά όσο και με το κανονιστικό/νομοθετικό πλαίσιο

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικός στο 7777 4567 ή μέσω email στο [email protected] και το εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και οι ασφαλιστικοί μας διαμεσολαβητές, είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν την κατάλληλη καθοδήγηση, ώστε να προσαρμόσετε την ασφαλιστική σας κάλυψη στις δικές σας ανάγκες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.