1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Ασφα-ΛΥΣΕΙΣ!

Ασφα-ΛΥΣΕΙΣ!

Ασφα-ΛΥΣΕΙΣ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Γράφει ο Πάνος Τσιολής

Ασφάλειες είναι:

Αξιοπρέπεια

Σιγουριά

Φιλία

Ανάγκη

Λύσεις

Επιστήμη – Εξασφαλιση

Ιδανικά

Αξιοπιστία – Ανταπόκριση

Συμβουλευτική

Οι κίνδυνοι μας απειλούν καθημερινά. Τόσο οι προβλέψιμοι αλλά και οι απρόβλεπτοι. Πέραν τούτων ήρθε η Ακρίβεια που αυτές τις μέρες σπάει ρεκόρ στις  υπεραγορές,  σε αγαθά πρώτης ανάγκης, πρώτες ύλες, κρέας, καφές, σιτηρά, πετρέλαιο, κα. Οι συνέπειες του κορονοϊού, οι περιβαλλοντολογικές καταστροφές και τα αντίτυπα του πολέμου, με τον πληθωρισμός στα ύψη.  

Έχεις Ασφάλειες; Τι προσφέρουν οι Ασφάλειες;  

Αξιοπρέπεια για να ζεις άνεγνοιας και ανέμελα αλλά πάνω από όλα σου δίνουν ,Σιγουριά για το Σήμερα, το Αύριο, Το ΜΕΛΛΟΝ. Ταυτόχρονα δημιουργείς Φιλίες σχέσεις ζωής, με τις οποίες μέσο εποικοδομητικού διάλογου αποτυπώνεις τις Ανάγκες ζωής σου, του Χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και αξιοποιείς τις φιλίες αυτές για να σου προσφέρουν τις κατάλληλες Λύσεις που θα Διασφαλίσουν & θα καθορίσουν το Μέλλον σου μέσο Επιστημονικής Προσέγγισης, αλλά και Επικοινωνίας χρησιμοποιώντας Εν συναίσθηση αφού θα αντιληφθούμε με ρεαλισμό τη πραγματικότητα και με την κατάλληλη ανταπόκριση θα δημιουργήσουμε τα Ιδανικά πρότυπα της ζωής που θέλουμε να κτίσουμε με αξιοπιστία αφού μας παρέχουν τη κατάλληλη  προσαρμοσμένη Συμβουλευτική.

 “Η ΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ”

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΆΝΕΣΗ!

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ!

Πηγή: Ideal Insurance

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Πανος Τσιολης

O Πάνος Τσιολής σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων BBA με ειδίκευση στους τομείς Marketing και Management, και αποφοίτησε με διάκριση άριστα ” cum laude” , όπως επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων MBA.

Δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Βιομηχανία τα τελευταία Δεκατέσσερα Χρόνια ως Διακεκριμένος Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος. Διατηρεί το δικό του Ασφαλιστικό Γραφείο (Ideal Insurance – Tsiolis P.Insurance Services, Agents & Consultants).Έιναι Μέλος του Premier Association of Financial Advisors M.D.R.T ( Million Dollar Round Table).Κατέχει τα πιστοποιητικά C.F.A ( Certified Financial Advisor ) & E.I.I (European Insurance Intermediary).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ), από τις θέσεις Οργανωτικού Γραμματέα ΔΣ 2020-2021 και Πρόεδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας 2018-2021.

 

Είχε την τιμή να διοργανώσει ως Προεδρεύων του 4ου,5ου & 6ου Παγκύπριου Συνεδρίου του συνδέσμου 2018-2021. Όπως επίσης διατελεί επικεφαλής των επιτροπών εκπαίδευσης και Υγείας του Συνδέσμου, όπου εκπροσώπησε τον Σύνδεσμο για το Γεσυ σε συνδιαβουλεύσεις με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.