1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Anytime Blog: Κάνε πιο εύκολη την καθημερινότητά σου με το myanytime

Anytime Blog: Κάνε πιο εύκολη την καθημερινότητά σου με το myanytime

Anytime Blog: Κάνε πιο εύκολη την καθημερινότητά σου με το myanytime
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε όλους μας αρέσει να έχουμε εύκολη πρόσβαση σε ό,τι μας αφορά. Ειδικά στην εποχή μας που η σύνδεση με τον κόσμο γύρω μας εκτός από φυσική είναι και διαδικτυακή!

Το internet και η τεράστια ανάπτυξή του σίγουρα έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη αφού μας δίνει άμεση πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών και δεδομένων όπου κι αν βρισκόμαστε. Έτσι η επικοινωνία και οι καθημερινές μας συναλλαγές γίνονται πιο γρήγορα χωρίς να απαιτείται για όλες η φυσική μας παρουσία.

Γι αυτό η ANYTIME που «γεννήθηκε» στο διαδίκτυο κι είναι μια on-line ασφαλιστική αξιοποιεί στο έπακρο όλα όσα προσφέρει η τεχνολογία και η αμεσότητα του διαδικτύου.

Καινοτομώντας και πάλι για να μπορεί να προσφέρει περισσότερα στους πελάτες της δημιούργησε την υπηρεσία my anytime η οποία είναι στη διάθεση των πελατών της 24 ώρες το 24ωρο, με μόνο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Έτσι μέσω της υπηρεσίας my anytime ο πελάτης με μεγάλη ευκολία έχει άμεση πρόσβαση και μπορεί να βλέπει αναλυτικές πληροφορίες για τα συμβόλαιά του. Επίσης έχει πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μπορεί να πληρώνει τα ασφάλιστρά του αλλά και να παρακολουθεί τις πληρωμές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οδήγηση στην εγκυμοσύνη; Τι να προσέξετε

Επίσης μπορεί να αλλάξει τα στοιχεία επικοινωνίας του αν θέλει αλλά και να βρίσκει απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν.
Παράλληλα βέβαια ο πελάτης της ΑΝΥΤΙΜΕ μπορεί να επικοινωνεί με την εταιρεία για θέματα που αφορούν τα συμβόλαιά του και φυσικά να επωφελείται από εκπτώσεις και προσφορές.

Αν είσαι κι εσύ πελάτης της ΑΝΥΤΙΜΕ και δεν έχεις ακόμη κάνεις εγγραφή στο my anytime μπορείς να το κάνεις τώρα με ένα κλικ εδώ!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.