1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Άρθρα
  6. »
  7. Anytime Blog: Γραφείο στο σπίτι: μια γωνιά όπως ακριβώς τη θες!

Anytime Blog: Γραφείο στο σπίτι: μια γωνιά όπως ακριβώς τη θες!

Anytime Blog: Γραφείο στο σπίτι: μια γωνιά όπως ακριβώς τη θες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Είναι μια γωνιά που φιλοξενεί τις έγνοιες και τα σχέδιά μας, τις ώρες που αφιερώνουμε και σκεφτόμαστε πώς θα πετύχουμε μικρούς και μεγάλους στόχους. Είναι η γωνιά που θέλουμε να μας βοηθάει να συγκεντρωθούμε και να διατηρήσουμε στο μάξιμουμ τη δημιουργικότητά μας. Είναι η γωνιά του γραφείου μας! Τι γίνεται όμως αν έχουμε ένα μικρό σπίτι και πρέπει να εξασφαλίσουμε τον απαραίτητο χώρο για να το φτιάξουμε; Ευτυχώς και σ’ αυτήν την περίπτωση, υπάρχουν δύο πολύ καλές λύσεις για το πρόβλημά μας.

Πού και γιατί το τοποθετούμε

Το να αποφασίσουμε πού θα φτιάξουμε το δικό μας γραφείο στο σπίτι έχει σχέση με πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Η οικογενειακή μας κατάσταση είναι ο σημαντικότερος από αυτούς, αφού μας κάνει να σκεφτούμε αμέσως αν η ιδανική επιλογή είναι το σαλόνι ή η κρεβατοκάμαρα. Στην πρώτη περίπτωση, το σαλόνι είναι ένας χώρος που αξιοποιείται κατά τη διάρκεια της μέρας και άρα δε μας εξασφαλίζει την απαραίτητη ησυχία. Αντιθέτως, η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος που κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να μας προσφέρει το περιβάλλον συγκέντρωσης που έχουμε ανάγκη, για να είμαστε ακόμα πιο παραγωγικοί, χωρίς τίποτα να αποσπά την προσοχή μας.

Τα απαραίτητα έπιπλα

Ποιο είναι όμως το ιδανικό ύψος γραφείου; Η καρέκλα μας να είναι με χερούλια ή χωρίς; Η λάμπα που θα επιλέξουμε τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει; Ό,τι και αν μας αρέσει περισσότερο, το πιο σημαντικό είναι όλα τα παραπάνω να μας εξασφαλίζουν μία σωστή στάση σώματος για την εργασία μας. Παράλληλα, έχουμε ανάγκη από τον κατάλληλο φωτισμό, ώστε να μην κουράζονται τα μάτια μας και να ενισχύεται η συγκέντρωσή μας. Έτσι, πριν αποφασίσουμε μία οποιαδήποτε αγορά, κάνουμε πρώτα μία καλή έρευνα στα χαρακτηριστικά των προϊόντων που μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον από τα αγαπημένα μας κυπριακά καταστήματα.

Ενταγμένο στον υπόλοιπο χώρο

Επιλέξαμε, λοιπόν, το σημείο και ξέρουμε περίπου το τι θα χρειαστούμε. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να βρούμε πώς η γωνιά του γραφείου μας θα καταφέρει να εναρμονιστεί με τον υπόλοιπο χώρο είτε είναι το σαλόνι είτε η κρεβατοκάμαρα. Δε χρειάζεται πολλή σκέψη! Παρατηρούμε χρωματισμούς και σκεφτόμαστε συνδυασμούς που πραγματικά θα μας αρέσουν. Λαμβάνουμε υπόψη ότι τα έντονα χρώματα τραβούν το βλέμμα και εμπνέουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση, ενώ τα απαλά περνούν πιο απαρατήρητα και εμπνέουν ηρεμία. Επομένως, το προσωπικό μας στιλ θα μας δείξει τον δρόμο.

Και αφού έχουμε πλέον το δικό μας γραφείο στο σπίτι, όπως ακριβώς το θέλαμε, θα νιώθουμε σίγουροι και ασφαλείς για τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, αφού θα γίνεται στο σωστό περιβάλλον. Και για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο αυτήν την αίσθηση ασφάλειας στο σπίτι μας, προστατεύουμε τον αγαπημένο μας χώρο με μία ασφάλεια κατοικίας στην Anytime!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.